Algemene Voorwaarden

Laatst bijgewerkt op 9 augustus 2023

Welkom bij CulinaNova, toegankelijk via https://culinanova.nl (hierna aangeduid als “de Website”). Door de Website te bezoeken en te gebruiken, ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Lees ze zorgvuldig door voordat je de Website gebruikt.

1. Inhoud en Gebruik: CulinaNova biedt informatie, beoordelingen, vergelijkingsgidsen en andere inhoud met betrekking tot keukenapparatuur. Deze informatie is bedoeld voor informatieve doeleinden en we streven naar nauwkeurigheid, maar we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of onvolledigheden.

2. Gebruikersverantwoordelijkheid: Gebruikers moeten vertrouwen op hun eigen beoordeling en oordeel bij het nemen van beslissingen op basis van de informatie op de Website. We zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het vertrouwen op de verstrekte informatie.

3. Intellectueel Eigendom: Alle inhoud op de Website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s, en grafische elementen, zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Gebruikers mogen geen inhoud kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

4. Externe Links en Affiliate Doeleinden: De Website kan links naar externe websites bevatten. Deze links zijn uitsluitend bedoeld voor gemak en betekenen niet dat we deze websites goedkeuren of beheren. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het beleid van externe websites. Houd er rekening mee dat sommige van deze externe links mogelijk voor affiliate doeleinden zijn, wat betekent dat we een commissie kunnen verdienen als je aankopen doet via die links.

5. Wijzigingen en Beëindiging: We behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de Website of deze Algemene Voorwaarden te wijzigen, bij te werken of te beëindigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig terug te keren naar deze pagina voor de meest recente versie van de Algemene Voorwaarden.

6. Contact: Voor vragen, opmerkingen of verzoeken met betrekking tot deze Algemene Voorwaarden of de Website, neem contact met ons op via contact@culinanova.nl.

Door gebruik te maken van de Website ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden.