2.5 Gallon Waterdichte Motion Prullenbak, Badkamer Prullenbak, Vuilnisbak voor Keuken en Kantoorgebruik, Wit

99,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049600801044251 Categorie:

Beschrijving

Vlinderdeksel De handige splitdeuren openen vanuit het midden voor grotere speling, gemakkelijker voor het gooien van afval. Slanke en elegante uitstraling, de vuilnisbak is perfect voor uw badkamer.
Smart Advanced Motion Sensor Onze volledig ontwikkelde detectietechnologie vermindert onnodige openingen en verlengt de levensduur van de batterij. Het deksel blijft open als uw handen rond de infrarood bewegingssensor blijven, wat zorgt voor een comfortabele gebruikerservaring. Deksel sluit na 5 seconden automatisch als er geen beweging wordt gedetecteerd door de sensor. Aangedreven door 3 AA-batterijen.
Stay-Open Mode Het deksel blijft open wanneer u de knop van het display aanraakt, het blauwe lampje draait wat aangeeft dat de deuren open blijven, druk nogmaals op de knop sluit de stay-open modus.
Hoogwaardige materialen Onze geavanceerde IPX5 waterbestendige technologie voorkomt dat water of vochtige omgeving het apparaat beschadigt. Prullenbak is gemaakt van hoogwaardige ABS-materialen, geen watervlek meer op het oppervlak na het spoelen.. Slank ontwerp gemak en handig Met zijn moderne ovaalvormige slanke ontwerp ziet de vuilnisbak er geweldig uit in badkamer, slaapkamer, kantoor of keuken, terwijl hij minder ruimte in beslag neemt. De uitneembare binnenemmer houdt de vuilniszak stevig op zijn plaats en houdt tassen verborgen binnen voor een nette en schone uitstraling. 2-4 gallon vuilniszakken passen op deze bewegingssensor vuilnisbak.
Internationale producten hebben aparte voorwaarden, worden verkocht vanuit het buitenland en kunnen afwijken van lokale producten, zoals pasvorm, leeftijdsclassificatie en taal van het product, etikettering of instructies.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2.5 Gallon Waterdichte Motion Prullenbak, Badkamer Prullenbak, Vuilnisbak voor Keuken en Kantoorgebruik, Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *