4cookz® Smart Waste RVS afvalscheidingsprullenbak met sensor 72 liter met 70 afvalzakken

170,55

Buy Now

Artikelnummer: 7049601699792382 Categorie:

Beschrijving

4cookz® RVS Smart Waste is een afvalscheidingsprullenbak met sensor met in het totaal 72 liter inhoud, verdeeld over 4 vakken. De RVS buitenkant is voorzien van anti vingerafdruk coating. Dit betreft een set met 70 sterke transparante vuilniszakken twv 39.95. ( 8720572201293 4cookz® set 70st vuilniszakken prullenbakken 72L combi )
Ben je op zoek naar een mooie en doordachte afvalemmer voor een betaalbare prijs? Dan zit je goed met deze afvalemmer van 4cookz®. Deze stalen afvalemmer met sensor waardoor hij open en dicht gaat zonder dat je hem hoeft aan te raken. Hij is voorzien van een speciale coating waar je geen vingers er op ziet. Een prachtige aanvulling in je keuken, maar ook praktisch!
Afval scheiden is goed voor het milieu: papier, glas, plastic, groente, we houden het tegenwoordig allemaal gescheiden.. Het scheiden van afval kan echter leiden dat overal in huis stapeltjes, zakjes of dozen met verschillende soorten afval bijgehouden wordt. Komt dit je bekend voor? Dan is dit dé afvalemmer voor jou! De Smart Waste afvalemmer van 4cookz® is de ultieme oplossing. De binnen bakken zijn eenvoudig uit te nemen en kunnen zo ook goed schoongemaakt worden.
Kenmerken 4cookz® Smart Waste RVS Afvalscheidingsprullenbak met sensor:
Afmetingen: 31x42x82,5 cm
Totaal capaciteit: 72 liter
Uitneembaar inzetbakje met deksel voor groente afval
Automatische opening en sluiten door sensor
Soft close deksel
Kleur: zilver
Gewicht netto 8,8 kg
Werkt op 6 AA batterijen (niet meegeleverd)
Let op: sensor prullenbakken werken niet met oplaadbare batterijen. Die hebben nl een lagere spanning.
Bovenste compartiment is geschikt voor zakken d.m.v ophanging in een ring
Bijpassende vuilniszakken: 7436939131172 4cookz® 50 stuks Vuilniszakken afvalscheidingsprullenbakken 70 liter en meer (niet meegeleverd)
Indeling
De bovenste klep is te openen zonder hem aan te raken. Door de sensor kun je hem openen als je handen vol zijn, dus dat is ideaal. Hij opent als je binnen 20cm van de bovenkant deksel ben en hij sluit 5 seconde nadat er geen beweging meer is. Maar je kunt natuurlijk ook op een knopje drukken om hem open en dicht te doen.
Je vindt in dit bovenste compartiment een ruimte van 47 liter, waar je de vuilniszak in een ring in hangt en een klein inzet afvalbakje van 4 liter. Deze kun je eenvoudig uit de emmer nemen om ergens los te gebruiken en in de prullenbak te deponeren. Het is juist ook een handige om tijdens het koken te gebruiken als compostbakje. Je kunt het kleine afvalbakje natuurlijk ook opbergen in de onderste afvallade.
Onder in de afvalemmer vind je een tweede afval ruimte, deze is verwerkt in een handige lade welke wielen heeft om makkelijk open te gaan en heeft een inhoud van 25 liter. Deze ruimte is voorzien van 2 uitneembare emmers om bijvoorbeeld papier, plastic of compost te scheiden. Ook kan je deze ruimte benutten om bijvoorbeeld uw afvalzakken in te bewaren samen of schoonmaakmiddelen. Zo maak je van de afvalemmer een handige opberger. De afvalemmer is voorzien van een greep, zodat u deze eenvoudig kunt verplaatsen.
Onderhoud
De containers zijn makkelijk uit te nemen en te legen. De afvalemmers van hebben een anti-vinger afdruk coating waardoor je niet snel vette vingers ziet. De afvalbak is makkelijk te reinigen met warm water en schoonmaakmiddel.
4cookz® – plezier aan koken
4cookz® staat voor alles voor de kok: Of het nou gaat om kook accessoires, BBQ toebehoren of een prullenbak, plezier aan koken krijg je met goede spullen. Als je gewoon functioneel moet koken voor het gezin, houdt van uitgebreid koken als hobbykok of als je professioneel als kok bezig bent, 4cookz® heeft een breed scala aan mooie kook tools. 4cookz® is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder kook spullen. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “4cookz® Smart Waste RVS afvalscheidingsprullenbak met sensor 72 liter met 70 afvalzakken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *