AEG BEE435020M – 6000 serie SurroundCook® – Inbouwoven – Heteluchtoven

599,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501705170747 Categorie:

Beschrijving

Maak kennis met de AEG BEE435020M SurroundCook® Inbouwoven, die telkens weer je verwachtingen overtreft met zijn veelzijdigheid en precisie. Deze oven maakt het mogelijk om meerdere gerechten tegelijkertijd perfect te bereiden, met overal gelijkmatige garing, terwijl je real-time inzicht hebt in de status van je gerecht. Of je nu een groot feestmaal of een intiem diner voorbereidt, deze oven biedt voldoende ruimte en een snelle grillfunctie om zelfs de grootste ladingen moeiteloos aan te kunnen. Kortom, de AEG BEE435020M is de ideale keuze voor elke thuiskok die streeft naar perfectie in de keuken.
Productvoordelen van de AEG BEE435020M Inbouwoven Uw verwachtingen telkens weer ingelost
Het goudbruine korstje op een aardappelgratin. De donkerbruine korst op een rundsfilet. De zachte smaak van een rijkelijke chocoladecake. Altijd weer gelijkmatige resultaten behalen vereist nauwkeurig afgeregelde warmte die consistent doorheen de hele oven verdeeld wordt. In tegenstelling tot standaardovens zorgt de geavanceerde ventilatortechnologie van de SurroundCook oven ervoor dat elk gerecht exact de juiste hoeveelheid warmte krijgt. Gelijkmatig. Consistent. Waar de gerechten ook staan. Of het nu één of meerdere gerechten zijn. U hoeft gerechten halverwege niet meer om te draaien. Alleen de resultaten die voldoen aan uw verwachtingen. Elke keer.
Bereid meer dingen tegelijk en krijg toch een perfect resultaat
De ringweerstand in deze oven zorgt ervoor dat uw gerechten gelijkmatig gegaard worden, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan.
Direct overzicht van de status van uw gerecht
Het timerdisplay biedt in één oogopslag een overzicht van de status van uw gerecht. Op dit duidelijke scherm kunt u een alarm instellen, onmiddellijk zien hoe lang het nog duurt voordat uw gerecht klaar is en de timer accuraat en precies instellen.
Overal gelijkmatig gegaard
Met deze oven betekent energie-efficiënt gebruiken ook effectiever koken. Het beschikt over een nieuw convectiesysteem HotAir dat ervoor zorgt dat de hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. Het gevolg is dat de oven sneller opwarmt en dat de bereidingstemperatuur met 20% vermindert waardoor u tijd en energie bespaart
Bak zelfs de grootste ladingen perfect
Minder is niet altijd meer, zeker als het op heerlijk gebakken lekkers aankomt. De XL bakplaat is 20% groter dan standaard bakplaten waardoor u grotere partijen lekkers kunt bereiden, in de wetenschap dat elk exemplaar perfect gebakken is.
Een snellere manier om te grillen
Deze zeer doeltreffende grill werkt sneller dan traditionele ovens, en zal uw gerechten van een perfect en krokant laagje voorzien.
Kenmerken van de AEG BEE435020M Heteluchtoven Multifunctionele heteluchtoven
8 verwarmingsfuncties
Isofront® Plus koele ovendeur
Ovenruimte: 71 liter
Verzinkbare bedieningsknoppen
Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging
Easy-to-clean email
Ovenfuncties: Onderwarmte, Conventioneel (boven- & onderwarmte), Ontdooifunctie, Grill, Verlichting, Multi hetelucht (vochtig), Pizzafunctie, Multi hetelucht, Infrathermgrill
Bereid knapperige frietjes in de oven met de AirFry bakplaat, optioneel accessoire
Temperatuur instelbaar van 50°C – 275°C
Vermogen grill: 1900 W
Koelventilator
Programma-tabel op binnenzijde ovendeur
Vlekvrij roestvrij staal
Halogeen ovenverlichting
Elektrische kabellengte: 1.5 m
Inbouw oven
Bakken op 3 niveaus
Meegeleverde ovenroosters: 1 ovenrooster

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG BEE435020M – 6000 serie SurroundCook® – Inbouwoven – Heteluchtoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *