AEG BEE435060B – 6000 serie SurroundCook® – Inbouwoven – Heteluchtoven

607,74

Buy Now

Artikelnummer: 8703501439329911 Categorie:

Beschrijving

De AEG BEE435020M SurroundCook® Inbouwoven belooft en levert keer op keer culinaire perfectie. Met de mogelijkheid om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden zonder concessies te doen aan kwaliteit, garandeert deze oven een perfect resultaat, ongeacht de omvang van je culinaire creaties. Bovendien maakt de Easy2Clean bakplaat schoonmaken eenvoudig en zorgeloos. Met direct inzicht in de status van je gerecht en gelijkmatige garing overal in de oven, kun je met vertrouwen de grootste ladingen perfect bakken. Kortom, de AEG BEE435020M maakt koken tot een genot en overtreft elke verwachting in de keuken.
Productvoordelen van de AEG BEE435060B – 6000 serie SurroundCook® Inbouwoven Verwachtingen inlossen, telkens weer
Goudbruin korstje op aardappelgratin. Donkerbruine korst op rundsfilet. Zachte smaak van chocoladecake. Telkens weer gelijkmatige resultaten behalen, dat vereist nauwkeurig gecontroleerde warmte die consistent verdeeld wordt in de oven. In tegenstelling tot standaard uitgeruste ovens, zorgt SurroundCook hetelucht-technologie voor de juiste warmte voor elk gerecht. Gelijkmatig. Consistent. Overal in de oven. Voor één of meerdere gerechten. Je hoeft gerechten niet meer te draaien. Met resultaten die voldoen aan je verwachtingen. Elke keer opnieuw.
Bereid meer dingen tegelijk en krijg toch een perfect resultaat
De ringweerstand in deze oven zorgt ervoor dat uw gerechten gelijkmatig gegaard worden, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan.
De Easy2Clean bakplaat, omdat reinigen eenvoudig zou moeten zijn
Met zijn innovatieve keramische coating kan je met de Easy2Clean bakplaat bakken zonder bakpapier en blijft er geen vet en vuil aan kleven. Dus, alles wat je nodig hebt is warm water, een natte doek en wat afwasmiddel, voor reinigen zonder gedoe.
Direct overzicht van de status van uw gerecht
Het timerdisplay biedt in één oogopslag een overzicht van de status van uw gerecht. Op dit duidelijke scherm kunt u een alarm instellen, onmiddellijk zien hoe lang het nog duurt voordat uw gerecht klaar is en de timer accuraat en precies instellen.
Overal gelijkmatig gegaard
Met deze oven betekent energie-efficiënt gebruiken ook effectiever koken. Het beschikt over een nieuw convectiesysteem HotAir dat ervoor zorgt dat de hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. Het gevolg is dat de oven sneller opwarmt en dat de bereidingstemperatuur met 20% vermindert waardoor u tijd en energie bespaart
Bak zelfs de grootste ladingen perfect
Minder is niet altijd meer, zeker als het op heerlijk gebakken lekkers aankomt. De XL bakplaat is 20% groter dan standaard bakplaten waardoor u grotere partijen lekkers kunt bereiden, in de wetenschap dat elk exemplaar perfect gebakken is.
Productkenmerken van de AEG BEE435060B Inbouwoven Multifunctionele heteluchtoven
8 verwarmingsfuncties
Isofront® Plus koele ovendeur
Ovenruimte: 71 liter
Verzinkbare verlichte draaiknoppen
Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging
Easy-to-clean email
Eenvoudig te reinigen ovendeur
Ovenfuncties: Onderwarmte, Conventioneel (boven- & onderwarmte), Ontdooifunctie, Grill, Verlichting, Multi hetelucht (vochtig), Pizzafunctie, Multi hetelucht, Infrathermgrill
Bereid knapperige frietjes in de oven met de AirFry bakplaat, optioneel accessoire
Kook zonder bakpapier op de Easy2Clean bakplaat, bijgeleverd accessoire
Temperatuur instelbaar van 50°C – 275°C
Vermogen grill: 1900 W
Koelventilator
Halogeen ovenverlichting
Elektrische kabellengte: 1.5 m
Inbouw oven
Bakken op 3 niveaus
Meegeleverde ovenroosters: 1 ovenrooster

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG BEE435060B – 6000 serie SurroundCook® – Inbouwoven – Heteluchtoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *