AEG BPK742280T Heteluchtoven

1.499,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501144312541 Categorie:

Beschrijving

AEG Inbouw oven BPK742280T Productdetails
De serie AssistedCooking oven heeft een ingebouwde receptenverzameling, zodat je elke maaltijd gemakkelijk en precies kunt bereiden. En als je de kerntemperatuursensor in het gerecht plaatst volgt hij de temperatuur ervan op. Voor consequent betrouwbare resultaten, bij elk gerecht.
Assistedcooking – Elke keer de perfecte smaak
Of het nu een zoet of hartig gerecht is, met AssistedCooking krijg je elke keer weer de gewenste smaak. Een digitale kookassistent waarmee je eenvoudig het gerecht instelt dat je gaat bereiden en die vervolgens de optimale instellingen selecteert, zodat je gerecht perfect bereid wordt.
Telkens weer gerechten volgens uw eigen smaak
Door het nauwkeurig meten van de kerntemperatuur van uw voedsel, laat de Voedingssensor u weten wanneer uw vlees rosé, medium of doorbakken is. En u kunt er ook vis en groenten perfect bereiden zoals u wenst.
Intuïtieve bereiding in de oven. Met aanraakscherm
De oven met TFT-aanraakscherm van AEG biedt toegang tot een breed scala aan functies voor elk gerecht. Of je nu muffins maakt of zalm bereidt, de temperatuur en de tijd kunnen eenvoudig worden aangepast. Je krijgt directe feedback en de belangrijkste informatie wordt gemarkeerd.
Een zelfreinigende oven
Met een aanraking van de Pyrolytische reinigingsfunctie worden vuil, vet en voedselresten in de oven omgetoverd tot assen die u makkelijk met een vochtig doek kunt wegvegen.
Snelle opwarmtijd, zodat je snel kunt gaan koken
Superieure en snelle kookresultaten – deze oven warmt snel op, zodat je meer tijd hebt om samen met je familie en vrienden van de maaltijd te genieten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG BPK742280T Heteluchtoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *