AEG BPS33102ZM – 6000 Serie SurroundCook – Inbouw heteluchtoven

378,82

Buy Now

Artikelnummer: 8703501485140466 Categorie:

Beschrijving

De AEG BPS33102ZM is een multifunctionele heteluchtoven die zichzelf reinigt. Met deze oven kun je bakken, grillen en ontdooien. De warmte in de oven wordt gelijkmatig verdeelt waardoor je gerechten gelijkmatig gaar worden en een mooie kleur en perfect korst krijgen! Daarnaast is de oven snel op temperatuur, waardoor je dus sneller aan tafel kunt. Met deze inbouw oven kan je gemakkelijk grote hoeveelheden bakken door de extra grote binnenruimte en de XL bakplaat, die 20% groter is dan een standaard bakplaat. De oven is snel schoon te maken want hij is zelfreinigend. Met de pyrolyse reinigingsfunctie worden vuil, vet en voedselresten in de oven omgetoverd tot as dat je makkelijk met een doekje kunt wegvegen. Ideaal!
LCD-Display met recepthulpfunctie
Deze oven heeft een groot LCD-display dat dankzij de unieke recepthulpfunctie van de oven telkens weer geweldige resultaten garandeert. Door de temperatuur en tijdinstellingen voor een ruime verzameling gerechten automatisch aan te passen, heb je de complete controle over je bereidingen; zowel voor een etentje voor twee, als voor een meergangendiner voor vrienden.
Overal in de oven gelijkmatig gegaarde gerechten
De oven beschikt over een nieuw convectiesysteem HotAir dat ervoor zorgt dat de hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. De oven warmt sneller op en de bereidingstemperatuur wordt met 20% vermindert waardoor je tijd en energie bespaart. In tegenstelling tot standaardovens zorgt de geavanceerde ventilatortechnologie van deze AEG oven ervoor dat elk gerecht exact de juiste hoeveelheid warmte krijgt. Gelijkmatig en consistent, waar de gerechten ook staan. Of het nu één of meerdere gerechten zijn. Je hoeft gerechten halverwege niet meer om te draaien.
Een zelfreinigende oven
Activeer de Pyrolytische reinigingsfunctie en vuil, vet en voedselresten worden in de oven omgetoverd tot assen die je gemakkelijk met een vochtig doek kunt wegvegen.
De oven die koel blijft van buiten
Dankzij de Safe to Touch deur, blijft de buitenkant van de ovendeur relatief koel om aan te raken, extra veilig dus wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt.
Bereid meerdere gerechten tegelijk met een perfect resultaat
Het extra ring element in deze oven zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig gegaard worden, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan. Handig als je bijvoorbeeld meerdere taarten of pizza’s tegelijk wil bakken.
20% meer ruimte
De XL bakplaat in deze oven is 20% groter dan standaard bakplaten waardoor je grotere partijen kunt bereiden.
Anti-vingerafdruklaag om lelijke vingerafdrukken te voorkomen
De anti-vingerafdrukcoating op de metalen afwerking voorkomt lelijke vingerafdrukken op het oppervlak. Zo ziet je oven er altijd perfect schoon uit.
Kenmerken
Multifunctionele heteluchtoven
Voorgeprogrammeerde recepten, hiermee geeft de oven automatisch de juiste temperatuur en bereidingstijd aan
Automatisch gewichtsgestuurde programma’s
Bakken op 5 niveaus
Pyroluxe®Plus reinigingssysteem, 3 cycli, met herinneringsfunctie
Koele ovendeur
Kinderbeveiliging
Automatische ovenverlichting bij deuropening
Automatisch temperatuurvoorstel
Elektronische temperatuurregeling
Eenvoudig te reinigen ovendeur
Vlekvrij roestvrij staal
Inbouwmaten hxbxd (mm) 590x560x550
Buitenmaten hxbxd (mm) 594x594x568

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG BPS33102ZM – 6000 Serie SurroundCook – Inbouw heteluchtoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *