AEG BSE792220M – Inbouw stoomoven

1.299,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501039630765 Categorie:

Beschrijving

Met de AEG BSE792220M inbouw stoomoven, heb je keuze uit vele programma’s en functies. Zo zijn er bijvoorbeeld 24 verwarmingsfuncties en 75 geïntegreerde recepten. Bereid allerlei maaltijden via de SteamPro voor een lekker en bruin resultaat aan de buitenkant. Geef je gerechten de juiste hoeveelheid stoom met de vochtigheidssensor of meet de temperatuur van je gerechten met de voedingssensor. De stoomoven is gemakkelijk te bedienen via TouchControl en tijdens het gebruik blijft de deur koel via de Koele deur constructie.
Voordelen De oven heeft een kerntemperatuursensor
De oven beschikt over voorgeprogrammeerde maaltijden
SteamPro, bereiding met stoom
Nadelen Beschikt niet over telescopische rails
SoftMotion, zachte sluiting Zoek je een oven die een zachte en geruisloze deursluiting heeft? deze oven beschikt over een SofMotion-technologie. Hiermee sluit de deur zacht en geruisloos, waardoor je in rust de oven kan gebruiken.
Voedingssensoren, voor het perfecte resultaat Deze oven beschikt over een voedingssensor. Hiermee meet je de kerntemperatuur van je gerechten tijdens het kookproces. Op deze manier zorg je altijd voor een perfect eindresultaat.
Eenvoudige bediening via Touch Control De magnetron is eenvoudig te bedienen via de Touch Control. Hiermee kan je gemakkelijk alle instellingen met één vinger op de knop bedienen. De bediening is ook aanrakingsgevoelig, waardoor de instelling die je aanklikt direct in werking wordt gezet.
SteamPro, bereiden met stoom Geef je maaltijden een unieke ervaring door eten te bereiden met SteamPro. De oven is voorzien van drie kook opties; warmte, stoom en een combinatie van beiden. In de combinatie zal het systeem zich automatisch aanpassen aan de juiste warmte en stoom. Hierdoor zullen je maaltijden altijd mooi bruin zijn aan de buitenkant.
Betere kookresultaten met de vochtigheidsgraadsensor Door de vochtigheidsgraadsensor in deze oven, wordt de optimale hoeveelheid stoom gebruikt voor een betere kookresultaat. Door deze stoom toe te voegen aan je bereiding, krijgen je maaltijden de perfecte textuur om ze nog meer smaak te geven.
koele deur constructie Deze oven van AEG beschikt over een Safe to Touch Plus deur. Dit betekent dat de deur van de oven altijd op lage temperatuur zijn en dus koel blijft. Op deze manier is de oven altijd veilig in gebruik en verbrand je niet je handen aan de deur.
Kenmerken van de AEG BSE792220M
SteamPro – SoftMotion – TouchControl – LCD Touch display – Sous-vide – Voedingssensor – Vochtigheidsgraadsensor – Soft Closing Door technologie – Kinderbeveiliging – Kerntemperatuursensor – Isofront – Snelopwarmfunctie
Programma’s en functies op de AEG stoomoven
75 geïntegreerde recepten, 10 SousVide recepten en 220 automatische varioGuide programma’s op gewicht
24 verwarmingsfuncties
voorgeprogrammeerde recepten
Automatische gewichtsgestuurde programma’s
geheugenfunctie voor programma’s

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG BSE792220M – Inbouw stoomoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *