AEG IKB64301FB – Hob2Hood – Inductie kookplaat

439,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703500557262197 Categorie:

Beschrijving

De AEG IKB64301FB inductie kookplaat beschikt over 4 verschillende kookzones die gemakkelijk te bedienen zijn door middel van TouchControl. Dit zijn tiptoetsen die snel reageren. Stel hiermee de vermogens in of kies de PowerBoost functie om nog sneller te kunnen verwarmen. Ben je klaar met koken, dan is het oppervlak snel schoon te maken door middel van een paar vegen. De AEG kookplaat is gemakkelijk aan te sluiten dankzij OptiFix en voor de veiligheid van kinderen zit er een kinderbeveiliging op.
Voordelen Hob2Hood, connectie met afzuigkap
Kinderbeveiliging
PowerBoost functie
Nadelen De zones op de kookplaat kun je niet samenvoegen
PowerBoost, extra snel verwarmen Deze inductiekookplaat beschikt over een PowerBoost functie. Via deze functie kan je de pannen nog sneller verwarmen en dus intensieve warmte creëren. Hierdoor wordt het bereiden van je eten sneller en makkelijker gemaakt.
Hob2Hood connectie met afzuigkap Deze kookplaat van Zanussi is te verbinden met een van de Hob2Hood afzuigkappen. De afzuigkap reageert op basis van kookinstellingen, waardoor je de afzuigkap afzonderlijk niet meer hoeft te gebruiken. Op deze manier kook met je nog meer gemak.
Timer tijdens het koken Deze kookplaat van Zanussi beschikt over een timer. Deze timer kan je instellen naar eigen wens. Zodra de timer afloopt, wordt de kookplaat automatisch uitgeschakeld. Tot een tijdsduur van 1,5 uur kan je de timer instellen, waardoor je ook andere dingen tussendoor kan doen en er niet continu bij hoeft te blijven staan.
Plug & Cook, eenvoudige installatie Met deze kookplaat kan je snel aan de gang. Door de eenvoudige installatie, hoef je alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Op deze manier kan je snel beginnen met het koken van heerlijke gerechten.
Kinderslot, extra beveiliging Heb je kinderen en komen die in de buurt van de kookplaat? gebruik dan het kinderslot. Dit zorgt ervoor dat de kookplaat niet ingeschakeld kan worden. Op deze manier branden kinderen hun handen niet aan de kookplaat.
Kenmerken van de AEG IKB64301FB
Hob2Hood, communicatie met afzuigkap – Kinderbeveiliging – TouchControl bediening – Boosterfunctie – Automatische panherkenning – Automatische opwarmfunctie – OptiHeat – SoundOff – Timer functie – OptiFix – Automatische uitschakeling
Handig om te weten
Zone links vooraan: 2300/3700W/210mm
Zone links achteraan: 1800/2800W/180mm
Zone rechts vooraan: 1400/2500W/145mm
Zone rechts achteraan: 1800/2800W/180mm
Lengte aansluitsnoer (m): 1.5
Aansluitwaarde (W): 7350
Communicatie met de afzuigkap werkt alleen met een Hob2Hood afzuigkap.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG IKB64301FB – Hob2Hood – Inductie kookplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *