AEG IKB64401FB – Inbouw inductie kookplaat

440,37

Buy Now

Artikelnummer: 8703500648684410 Categorie:

Beschrijving

Deze AEG IKB64401FB inbouw inductiekookplaat is uitgerust met een facet geslepen glazen rand en heeft 4 kookzones die je gelijktijdig kunt gebruiken. Wanneer je een pan op één van de kookzones zet wordt de pan snel verwarmd, wanneer er geen pan op de kookzone staat schakelt deze automatisch uit. Het gebied rondom de pan blijft helemaal koel en kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Er zijn 14 verschillende kookstanden die je kunt selecteren, om nog sneller aan de slag te kunnen gebruik je de boostfunctie. De geïntegreerde timer herinnert je aan de bereidingstijd en zorgt ervoor dat de kookplaat volledig uitschakelt wanneer je zelf even iets anders aan het doen bent.
Voordelen Hob2Hood afzuigkap communicatie
MaxiSense
Timerfunctie
Nadelen Geen snoer en stekker meegeleverd
PowerBoost, extra snel verwarmen Deze inductiekookplaat beschikt over een PowerBoost functie. Via deze functie kan je de pannen nog sneller verwarmen en dus intensieve warmte creëren. Hierdoor wordt het bereiden van je eten sneller en makkelijker gemaakt.
DirectTouch, simpele temperatuursregeling Met de DirectTouch op deze kookplaat pas je nu gemakkelijk alle instellingen in. Door het gebruik van één vinger kun je alle instellingen aanpassen. Swipe naar rechts om de temperaturen op verschillende kookzones te verhogen en naar links om ze te verlagen.
Timer tijdens het koken Deze kookplaat van Zanussi beschikt over een timer. Deze timer kan je instellen naar eigen wens. Zodra de timer afloopt, wordt de kookplaat automatisch uitgeschakeld. Tot een tijdsduur van 1,5 uur kan je de timer instellen, waardoor je ook andere dingen tussendoor kan doen en er niet continu bij hoeft te blijven staan.
Flexibel koken met MaxiSense De MaxiSense functie van AEG biedt nog meer flexibiliteit tijdens het koken. Zodra het centrale punt is bedekt, worden de kookzones automatisch aangepast aan het kookgerei. Het maakt dan niet uit waar je pan staat of hoe groot je pan is, dit past zich automatisch aan.
Hob2Hood connectie met afzuigkap Deze kookplaat van Zanussi is te verbinden met een van de Hob2Hood afzuigkappen. De afzuigkap reageert op basis van kookinstellingen, waardoor je de afzuigkap afzonderlijk niet meer hoeft te gebruiken. Op deze manier kook met je nog meer gemak.
Kenmerken van de AEG IKB64401FB
MaxiSense – DirectControl bediening – Hob2Hood – Panherkenning – Aankookautomaat – Digitale indicatie restwarmte – OptiHeat Control – Pauze functie – Kinderbeveiliging – CountUp timer – Akoestisch signaal – ÖKO timer – OptiFix – Vergrendelingstoets
Extra informatie over de AEG inductie kookplaat
Linksvoor: 2300/3700W/210mm
Linksachter: 1800/2800W/180mm
Rechtsvoor: 1400/2500W/145mm
Rechtsachter: 1800/2800W/180mm
Lengte aansluitsnoer is 1.5m
Aansluitwaarde 7350W (fase 2) Let op: hiervoor is een perilex stekker benodigd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG IKB64401FB – Inbouw inductie kookplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *