AEG ILB84443CB Zwart – Inductie kookplaat

529,99

Buy Now

Artikelnummer: 8703500260628906 Categorie:

Beschrijving

LB84443CB – BRIDGE 80 CM VOLLEDIG INDUCTIE KOOKPLAAT MET HOB2HOOD
Regel de manier waarop uw kookplaat wordt ingedeeld
Elke keer dat u kookt, kiest u de beste configuratie voor de kookzones of de meest geschikte pan. Dankzij de slimme brugfunctie hebt u de controle over twee warmtezones, alsof het één grote zone is.
Meer flexibiliteit met een MaxiSense-kookplaat
Bedek het centrale punt en de zones van deze inductiekookplaat passen zich automatisch aan het kookgerei aan – voor gelijkmatige kookresultaten ongeacht de maat of plaats van de pan.
Geniet van geavanceerde bediening in plaats van keukenluchtjes
Het unieke Hob2Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert op afstand met Hob2Hood-afzuigkappen, schakelt automatisch aan en reguleert de afzuigkap en de verlichting op basis van uw behoeften.
Directe toegang tot de bedieningen
Omdat de bedieningen van deze kookplaat aan de voorkant van de warmtebronnen geplaatst zijn, hebt u directe toegang en meer controle over het bereidingsproces.
Eenvoudig schoon te maken oppervlak
Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak. En omdat het oppervlak om de pan heen koel blijft, zal datgene wat eventueel gemorst wordt niet warm worden en aan het oppervlak vastkoeken. U kunt dit er gewoon afvegen om uw kookplaat schoon te houden.
Maximaal vermogen wanneer u dat nodig hebt
De booster-functie op deze kookplaat is perfect voor als u een snelle en intense verhitting nodig hebt. Met deze functie kunt u uw gerecht extra snel opwarmen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AEG ILB84443CB Zwart – Inductie kookplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *