Afvalscheidingsprullenbak 2 vakken – 60 L (2×30 Liter) pedaalemmer Homra QUICKX – Design Duo Afvalemmer RVS – Afval Scheiden – Recycle Afvalbak – Hygiënisch Pedaal – Dubbele Vuilnisbak – Keuken Vuilbak – Kantoor Prullenbak

139,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049600103816516 Categorie:

Beschrijving

Mooie RVS afvalscheidingsprullenbak met 60 liter inhoud (2 x 30 liter). Handig en hygiënisch in gebruik en met een luxe uitstraling. Ideaal voor thuis en op kantoor!
Voordelen van deze prullenbak Deze prullenbak is gemaakt voor afval scheiden en hij bestaat uit 2 compartimenten van elk 30 liter. In elk compartiment zit een binnenemmer die je er makkelijk uithaalt. Hij werkt met een voetpedaal. Perfect voor in de keuken, kantine, woonkamer en past ook perfect op elk kantoor.
Ideaal voor afval scheiden
Prachtig design
Genoeg ruimte door de 2 compartimenten
60 liter inhoud – 2 x 30 liter
Afval scheiden is goed voor het milieu
Met binnenemmers
Voor de compartimenten werken de BagFitter Geel-A afvalzakken perfect
Met 2 losse deksels
Gemaakt van hoogwaardig RVS
Met antislip ondergrond
Hygiënisch in gebruik door voetpedaal
Ideaal voor thuis, winkel, kantine en kantoor
Ook ideaal voor grote huishoudens van 4 of meer personen
Afmetingen, specificaties & inhoud
Afmetingen: 32.5 cm diep x 58.5 cm breed x 64.5 cm hoog (met gesloten deksel)
60 liter inhoud (2 x 30 liter)
Met binnenemmers
Pedaalemmer met 2 compartimenten De afvalemmer opent als je met je voet op één van de twee pedalen drukt. De voetbediening is licht en werkt eenvoudig. Omdat je hem met je voet bedient laat je geen afval meer vallen bij het opendoen van de prullenbak. Een ander groot voordeel van deze prullenbak is dat je niet alle vakken tegelijkertijd hoeft te openen. Je opent elk compartiment apart wat zeer prettig is. Het zorgt er namelijk voor dat geurtjes zich niet snel verspreiden.
In de compartimenten zitten binnenemmers. De binnenemmer haal je eenvoudig uit de prullenbak. Hierdoor is het erg makkelijk om de prullenbak te legen.
Met binnenbakken voor BagFitter afvalzakken In deze pedaalemmer zitten 2 binnenbakken. Elke binnenbak heeft een capaciteit van 30 Liter. In deze bakken kan je de Bagfitter Geel-A afvalzakken perfect gebruiken. Deze zijn op maat gemaakt voor de Quickx. Is een vuilniszak vol? Dan haal je deze er snel en makkelijk uit en vervang je hem door een nieuwe vuilniszak.
Afvalscheidingsprullenbak, praktisch & milieubewust De prullenbak is ideaal voor het scheiden van afval. De compartimenten kan je naar eigen wens gebruiken maar vaak worden de compartimenten gebruikt voor plastic en restafval.
Afval scheiden is goed voor het milieu. Met deze prullenbak draag je dus een steentje bij aan een beter milieu!
Vuilafstotend RVS Deze hoogwaardige prullenbak is gemaakt van geborsteld RVS. Dat geeft een luxe uitstraling en het zorgt er ook voor dat hij vuilafstotend is. De deksel is vervaardigd uit hoogwaardig ABS kunststof.
Door de materiaalkeuze is hij van hoge kwaliteit en gaat hij lang mee.
Met antislip ondergrond Aan de onderzijde van de prullenbak zit een antislip laag. Dit voorkomt beschadiging aan de vloer en zorgt ervoor dat de prullenbak goed op zijn plaats blijft staan.
Homra prime collection Deze Homra prullenbak heeft dus alleen maar voordelen en voor de prijs hoef je hem ook niet te laten staan. De Homra prime collection is ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design.
Met deze afvalemmer haal je een fantastisch kwaliteitsproduct in huis. Doe jezelf en het milieu een plezier; bestel direct deze prullenbak. Recyclen wordt eenvoudig met deze recycle afvalbak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afvalscheidingsprullenbak 2 vakken – 60 L (2×30 Liter) pedaalemmer Homra QUICKX – Design Duo Afvalemmer RVS – Afval Scheiden – Recycle Afvalbak – Hygiënisch Pedaal – Dubbele Vuilnisbak – Keuken Vuilbak – Kantoor Prullenbak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *