Amica ED57529 – X-Type Lijn – Inbouwoven XXL – 77 L – Grill 1500 W – Oven 3600 W

799,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703500555506643 Categorie:

Beschrijving

Amica ED529X – Inbouwoven uit de X-lijn
Telescopische geleiders met STOP-functie
Wanneer u een hete bakplaat verwijdert, laat u deze gemakkelijk vallen en raakt u verbrand. Maar niet met Amica-ovens! Allemaal dankzij de geleiders met speciale hobbels die de lade vertragen wanneer deze wordt geplaatst of verwijderd. U kunt zelfs een zeer hete en zwaar beladen bakplaat veilig en zonder risico op brandwonden plaatsen of verwijderen.
Voorverwarmen in 3 minuten
Heeft u constant haast en heeft u nergens tijd voor? Deze functie verwarmt de oven snel voor op de gewenste temperatuur. De temperatuur in de oven bereikt in slechts 3 minuten 150 ° C! Het kan enige tijd worden ingeschakeld voordat we er iets in doen, dus we kunnen er zeker van zijn dat alles op tijd klaar is!
Stoomreiniging
Stoomreiniging is een proces dat de reiniging van ovens vereenvoudigt. Een kleine hoeveelheid water die in de lekbak is opgeslagen, de warmte en de stoom die daarbij vette resten verzacht en maakt ze gemakkelijk te verwijderen. De temperatuur van de cyclus is 50°C en de duur is 30min.
Amica BakingPro Systeem™
De kwaliteit van het koken of braden hangt niet alleen af van uw kookkunsten: u hebt ook de juiste oven nodig. Met BakingPro System™ geen halfbakken taarten of te droge braadstukken meer! Taarten en ander gebak zijn altijd perfect in het midden, en nooit overgebakken aan de randen, dankzij een perfect gelijkmatige verdeling van de warmte en de temperatuur in de oven. Zelfs de delen van de schotel in de buurt van de ovendeur worden tot in de perfectie gebakken, dankzij de grote, offset verwarmingselementen die zich in de buurt van de voorkant van de oven bevinden. De oven is nu groter dan voorheen en biedt meer bakniveaus, zodat er meer gerechten tegelijk kunnen worden gebakken. De grootte van de bak- en braadschalen is ook vergroot, en de nieuwe ventilatiekap verwarmt de oven sneller: 150°C in slechts 3 minuten! Het nieuwe verlichtingssysteem aan de bovenzijde van de bakkamer maakt het eenvoudiger om het bakproces te controleren. Een state-of-the-art oven voor een ongeëvenaarde bak- en braadkwaliteit.
Ovenreiniging – Pyrolyse Reiniging
Door deze functie te kiezen, bereikt de oven een temperatuur van 500°C, waardoor alle vetdeeltjes die zich op de binnenwanden vormen, worden vernietigd.
35 °C Koele deur
Onze 3-voudige glazen deuren zijn aan de binnenzijde voorzien van een reflexglas waardoor de totale temperatuur van de deur aanzienlijk wordt verlaagd. Dit maakt de keuken een veiliger plek voor het hele gezin.
Soft Close
Dankzij dit ingenieuze systeem sluit de deur zacht en geruisloos voor meer veiligheid en gebruikerscomfort.
Verlichting
Het licht in de oven geeft een duidelijk beeld van het voedsel dat wordt gekookt.
Progressieve verlichting
Een extra esthetisch kenmerk waarbij het licht van de oven geleidelijk aan helderder wordt voor een luxueus effect.
ECO-Functie
Deze functie gebruikt de restwarmte van de oven om het bakken af te ronden, waardoor energie wordt bespaard. De oven schakelt automatisch uit 5 minuten voordat de voorgeprogrammeerde tijd verstreken is.
Vooraf ingestelde programma’s
Voor een snelle en gemakkelijke voorbereiding kunt u uw kookprogramma’s vooraf selecteren. Met de receptenfunctie kunt u de suggesties in het programma gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete maaltijd te bereiden, deze in de oven te plaatsen en het juiste programma te kiezen. De oven selecteert de juiste temperatuur, tijd en bereidingswijze.
11 Ovenfuncties
Wil je je leven makkelijker maken? We hebben wat je nodig hebt! 11 handige functies, zoals snel voorverwarmen en ontdooien. Verwarm uw oven in enkele ogenblikken, kook dan uw voedsel of ontdooi een stuk vlees met gemak!
Eenvoudig deurreinigingssysteem
Met dit nieuwe ontwerp zijn de glasplaten eenvoudig te verwijderen van de ovendeur, er is geen gereedschap meer nodig dankzij de bevestigingsmiddelen aan de bovenzijde van de deur. De reiniging is snel en eenvoudig.
Touchscreen
Gemakkelijk te gebruiken, dankzij een helder, kleurrijk touchscreen. De toegang tot vooraf ingestelde programma’s en temperatuursensoren is uiterst eenvoudig.
Zijgeleiders
De roestvrijstalen zijgeleiders houden het rooster of de bakplaat in de oven en maken het gebruik gemakkelijk. De geleiders zijn afneembaar en vaatwasmachinebestendig.
Kinderslot
Met deze optie kunt u geselecteerde functies of programma’s vergrendelen, zodat u zelfs in het bijzijn van kinderen volledig veilig bent.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amica ED57529 – X-Type Lijn – Inbouwoven XXL – 77 L – Grill 1500 W – Oven 3600 W” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *