Bartscher – Slowcooker

61,10

Buy Now

Artikelnummer: 8703801818884017

Beschrijving

Slowcooker van Bartscher.
Voor het bereiden van heerlijke soepen, sauzen en maaltijden! Door uw eten te bereiden in een slowcooker, op lage temperatuur, blijven veel voedingsstoffen behouden en krijgen de gerechten meer smaak. Dankzij de langzame garing is een slowcooker de ideale manier voor het bereiden van heerlijke gezonde gerechten!
Formaat: rond, 5.5 liter / 35cm
Temperatuur instellen
Laag – (twee golfjes) Deze instelling is bestemd voor het langzaam opwarmen en warmhouden van gerechten. Bij deze instelling worden vloeistoffen niet te snel verwarmd en onstaat er bovendien slechts een kleine hoeveelheid stoom. De gerechten branden niet aan en in de meeste gevallen is roeren niet nodig. Bij deze instelling moet u het deksel zoveel mogelijk op de pan laten zitten. Door het vaak optillen van het glazen deksel tijdens het verwarmen neemt de temperatuur van de keramische binnenpan af. Zorg ervoor dat de ingrediënten bij het toevoegen volledig gaar zijn.
Hoog – (drie golfjes) Bij deze instelling worden de gerechten in de pan snel opgewarmd, waarna zij op temperatuur worden gehouden. In dit geval is de opwarmtijd ongeveer de helft korter dan bij de instelling ‘Laag’. Bij deze instelling kan het nodig zijn om af en toe vloeistof toe te voegen, omdat de verdamping sneller gaat.
Auto – Als u gebruik maakt van deze instelling stijgt de temperatuur op dezelfde manier als bij de instelling ‘Hoog’, waarna het apparaat automatisch overschakelt op de stand ‘Laag’.
Warmhouden van gerechten
1. Bereid de gerechten voor volgens het recept
2. Doe de hete gerechten in de keramische inzetpan en dek af met het deksel
3. Gebruik naar behoefte een van de temperatuurinstellingen
4. Pak bij het serveren het deksel altijd beet bij de handgreep
Specificaties
– De slowcooker heeft een aluminium buitenpan met keramische binnenpan en glazen deksel
– Temperatuurbereik: 20°C – 96°C
– Formaat: 5.5 liter / 35cm doorsnee / 28cm hoog
– 280W / 230V / 50/60Hz
– Gewicht: 5.4kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bartscher – Slowcooker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *