Bewegingssensor Prullenbak – Automatisch en Waterdicht voor Thuis, Badkamer, Keuken, en Schoonheidssalon

199,99

Buy Now

Artikelnummer: 7049600722697130 Categorie:

Beschrijving

Verbeter uw levenskwaliteit met onze intelligente Slimme Sensor Prullenbak!
Bent u het zat om constant de prullenbak aan te raken of te bukken om hem te openen? Onze slimme afvalbak biedt de perfecte oplossing voor uw behoeften. Met een intelligente detectie die in slechts 0,3 seconden opent, kunt u gewoon uw hand of een object in de buurt van de prullenbak plaatsen en deze opent automatisch voor u. Het deksel blijft 5-7 seconden geopend, zodat u rustig kunt weggooien zonder haast.
Deze innovatieve prullenbak biedt drie verschillende detectiemodi, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in uw huis, van de keuken tot de slaapkamer en zelfs de badkamer. U kunt de prullenbak openen door er gewoon naar te zwaaien, met uw knie te tikken of hem aan te raken. Geen gedoe meer met het aanraken van een vuile prullenbak!
Maak u geen zorgen over het feit dat de prullenbak in een vochtige omgeving staat. Onze Slimme Sensor Prullenbak is IPX5-levensbestendig, wat betekent dat hij bestand is tegen een natte omgeving en toch in uitstekende staat blijft.
Dankzij geavanceerde detectietechnologie sluit de prullenbak automatisch nadat u het detectiegebied hebt verlaten, wat zorgt voor een hygiënische en schone omgeving.
Investeer vandaag nog in gemak en hygiëne in uw huis met onze Slimme Sensor Prullenbak. Zeg vaarwel tegen onhandige aanrakingen en buigingen om de prullenbak te openen. Bestel nu en maak uw dagelijkse routine een stuk eenvoudiger!
Wacht niet langer – Upgrade uw prullenbakervaring nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bewegingssensor Prullenbak – Automatisch en Waterdicht voor Thuis, Badkamer, Keuken, en Schoonheidssalon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *