Bosch CBG635BS3 – Serie 8 – Inbouwoven

699,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501606450328 Categorie:

Beschrijving

Deze Bosch CBG635BS3 inbouwoven is de perfecte hulp in de keuken. De compacte bakoven heeft 13 verwarmingssystemen, waaronder hetelucht, grill, langzaam garen en een speciale pizzastand. De oven heeft een deur met softclose, zodat deze voorzichtig en langzaam sluit. Met het intuïtieve display is de oven eenvoudig te bedienen en kies je voor diverse voorgeprogrammeerde programma’s om de perfecte gerechten te bereiden. Bovendien is deze oven voorzien van kinderbeveiliging, dat geeft een veilig gevoel met kinderen in huis.
4D Hetelucht Gebruik je oven precies zoals jij wil, elke dag opnieuw. Met 4D Hetelucht wordt de warmte gelijkmatig door de hele ovenruimte verdeeld. Op welke hoogte je je bakplaat of rooster ook plaatst: je kunt iedere keer weer vertrouwen op een perfect resultaat. En dat is nog niet alles: je kunt zelfs op tot wel vier hoogtes tegelijk koekjes bakken. Zo zijn ze allemaal tegelijk mooi goudbruin én bespaar je energie.
Auto Pilot 10 Met Auto Pilot 10 bereid je elk gerecht perfect. Plaats je gerecht in het apparaat, en kies simpelweg het juiste automatische programma – 1 van de 10 – in het displaymenu. Geef daarna het gewicht van je gerecht aan en druk op “start”. Dan neemt Auto Pilot het koken over en bepaalt de juiste kookwijze, temperatuur en kookduur. Auto Pilot schakelt zelfs tegen het einde van de kookduur het programma uit. Voor sommige gerechten is een deksel nodig met Auto Pilot, zo blijven de binnenwanden van de oven ook schoon. Koken was nog nooit zo makkelijk.
TFT-touchdisplay De regelaar van het kleurendisplay is een echte eyecatcher én prettig te gebruiken. Om een menuonderdeel te selecteren, beweeg je voorzichtig met met je duim over de bedieningssring. Dankzij de duidelijke symbolen en tekst schakel je heel makkelijk tussen de ovenstanden en functies en heb je altijd complete controle over het apparaat.
SoftClose Ovendeuren zijn nu handiger dan ooit. Dankzij het speciale dempingsmechanisme klapt de deur nu namelijk niet meer dicht. Duw de deur dicht en hij remt vlak voor de sluiting af om zichzelf subtiel en zacht te sluiten. En dat voor de gehele levensduur van je oven.
Snel voorverwarmen Met snel voorverwarmen stijgt de temperatuur tot in elke uithoek binnen een mum van tijd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch CBG635BS3 – Serie 8 – Inbouwoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *