Bosch CSG636BS3 – Serie 8 – Inbouwoven met stoom

1.089,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703500906368312 Categorie:

Beschrijving

Deze Bosch CSG636BS3 inbouwoven met stoom helpt je de meest gevarieerde en gezonde maaltijden op tafel te zetten. De bereiding met stoom zorgt voor een geleidelijke en gezonde bereiding van je gerechten. Door de toevoeging van stoom aan het bak- en braadproces worden gerechten aan de buitenkant knapperig en aan de binnenkant sappig. De oven is eenvoudig te bedienen dankzij het intuïtieve display met bedieningsring. Bovendien is de oven voorzien van soft close, waardoor de deur langzaam dicht gaat.
Steam function Groenten blijven knapperig, en vis en gevogelte worden sappig en mals. Gestoomde gerechten: gezonder en smakelijker kan het bijna niet. Omdat de smaken zich volledig kunnen ontwikkelen, is minder zout nodig. Ook omdat je geen vet of olie hoeft toe te voegen, sluit deze manier van koken perfect aan bij een gezonde leefstijl.
Added Steam Met de juiste hoeveelheid stoom op precies het juiste moment geeft de Added Steam-functie je gerechten de perfecte textuur, van binnen en buiten. Zo zorg je ervoor dat je zelfgebakken brood een heerlijk krokante korst krijgt, maar toch lekker luchtig blijft. Ook bij het braden en opnieuw opwarmen van gerechten geeft de functie een voortreffelijk resultaat. Als jij het waterreservoir bijvult, zorgt je oven voor de rest.
TFT-touchdisplay Met onze intuïtieve touchdisplay en bedieningsring stel je eenvoudig je oven in. Beweeg je duim zachtjes over de bedieningsring om de instellingen van je oven te wijzigen. Dankzij de TFT-touchdisplay met duidelijke teksten, afbeeldingen en knoppen weet je meteen de juiste instellingen te vinden. Zo houden we alle ovenfuncties overzichtelijk en binnen handbereik.
Ledverlichting Ledverlichting: perfecte verlichting van het gerecht met minimaal energieverbruik.
SoftClose Ovendeuren zijn nu handiger dan ooit. Dankzij het speciale dempingsmechanisme klapt de deur nu namelijk niet meer dicht. Duw de deur dicht en hij remt vlak voor de sluiting af om zichzelf subtiel en zacht te sluiten. En dat voor de gehele levensduur van je oven.
4D hetelucht compact Met 4D hetelucht wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Van boven tot onder bak en rooster je dus tot twee verschillende niveaus, met een eindresultaat waar je op kunt vertrouwen.
Cleaning Assistance Is je oven maar licht bevuild en wil je hem snel weer schoon hebben? Doe dan 400 ml water en een druppel afwasmiddel op de bodem van de pan. Vervolgens kies je de juiste verwarmingsmodus, temperatuur en tijdsduur. Het milieuvriendelijke schoonmaaksysteem zorgt ervoor dat je aangekoekte etensresten in je oven daarna snel en makkelijk schoon kunt vegen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch CSG636BS3 – Serie 8 – Inbouwoven met stoom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *