Bosch HBA372BS0 – Serie 4 – Inbouwoven

767,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703502059687022 Categorie:

Beschrijving

De Bosch HBA372BS0 is een inbouwoven die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met een inhoud van 71 liter en 5 verschillende verwarmingssystemen, zoals 3D hetelucht en infra-circulatiegrill, kun je elke maaltijd perfect bereiden. De oven heeft een pyrolyse-functie, wat betekent dat hij zichzelf reinigt door vuil en vet om te zetten in as, wat je gemakkelijk kunt wegvegen. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken, en de oven heeft ook een timerfunctie en kinderslot voor extra veiligheid. De Bosch HBA372BS0 is een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke keuken.
Auto Pilot 10 Met Auto Pilot 10 bereid je elk gerecht perfect. Plaats je gerecht in het apparaat, en kies simpelweg het juiste automatische programma – 1 van de 10 – in het displaymenu. Geef daarna het gewicht van je gerecht aan en druk op “start”. Dan neemt Auto Pilot het koken over en bepaalt de juiste kookwijze, temperatuur en kookduur. Auto Pilot schakelt zelfs tegen het einde van de kookduur het programma uit. Voor sommige gerechten is een deksel nodig met Auto Pilot, zo blijven de binnenwanden van de oven ook schoon. Koken was nog nooit zo makkelijk.
LED Touch Control, rood Bedien de Bosch Series 4 en 2 ovens met pyrolytische reiniging via het LED Touch Control. Om een beter overzicht te hebben, zie je alle functies van de oven op het gebruiksvriendelijke display. De verwarmingsstand, temperatuur, kookduur en alle extra functies stel je in via touch knoppen. Fysieke knoppen behoren dus tot het verleden. Afhankelijk van het ovenmodel is het display geïntegreerd in een glazen of roestvrijstalen paneel – allemaal gemakkelijk schoon te maken.
Pyrolyse Bosch begrijpt dat je niet te lang bezig wilt zijn met het schoonmaken van de oven. Ons automatische ovenreinigingsprogramma maakt gebruik van pyrolyse, dat de aanwezige etensresten tot 480 °C verwarmt. Je handen blijven schoon en chemische producten zijn niet nodig. Het enige dat overblijft is een hoopje as. Met wat keukenpapier is de ovenruimte vervolgens zo schoon te maken. Alleen de buitenkant van de oven moet nog op de reguliere manier worden schoongemaakt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch HBA372BS0 – Serie 4 – Inbouwoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *