Bosch HBA578BS0 – Serie 6 – Inbouwoven

733,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703500277620237 Categorie:

Beschrijving

Deze Bosch HBA578BS0 Serie 6 inbouw oven is een ware hulp in de keuken. De oven heeft 10 verwarmingssystemen, waaronder 3D hetelucht Plus, een speciale pizzastand en warmhouden. Bovendien is de oven met de snel voorverwarmen functie, extra snel klaar voor gebruik. De twee draaiknoppen waarmee het programma en de temperatuur worden ingesteld, kun je laten verzinken met de oven voor een mooi en strak design. Na gebruik van de oven is de oven binnen een mum van tijd weer schoon dankzij het pyrolyse reinigingsprogramma.
Pyrolyse reining: zelfreinigende oven Deze Bosch oven reinigt grotendeels zichzelf. De achtergebleven etensresten worden opgewarmd tot 480 °C. Het enige wat overblijft is een hoopje as. Dit haal je er eenvoudig uit met wat keukenpapier. De buitenkant van de oven moet je wel zelf schoon maken.
3D Hetelucht Plus: perfecte bakresultaten De hetelucht wordt met deze functie gelijkmatig verdeeld door de hele oven, waarbij de ventilator geregeld van rotatierichting verandert. Je kunt in deze oven daarom op alle niveaus en op meerdere niveaus tegelijk bakken, met een perfect bakresultaat.
AutoPilot30: 30 automatische programma’s Met de automatische programma’s kun je heel eenvoudig gerechten klaarmaken. Je kiest een programma en het apparaat neemt de optimale instellingen zelf over. De gerechten met automatische instellingen zijn zeer gevarieerd en verschillen van de perfecte pizza met dikke of dunne bodem, tot runderrollade, goulash en pastaschotel.
Bakoven met 10 verwarmingssystemen:Milde hetelucht
3D hetelucht Plus
Boven- en onderwarmte
Onderwarmte
Infra-circulatiegrill
Grootvlakgrill
Pizzastand
Langzaam garen
Warmhouden
Ontdooien
Inbouwmaten (hxbxd): 585-595 x 560-568 x 550 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch HBA578BS0 – Serie 6 – Inbouwoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *