Bosch HBG675BS1 – Serie 8 – Inbouwoven

729,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703500536514634 Categorie:

Beschrijving

De Bosch HBG675BS1 is een inbouwoven van de Serie 8, met een afmeting van 60 x 60 cm en een behuizing van roestvrij staal. De oven beschikt over verschillende handige functies, waaronder Auto Pilot met 10 voorgeprogrammeerde programma’s, waardoor elk gerecht een succes wordt. De oven zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling dankzij 4D Hetelucht, en is makkelijk in gebruik dankzij het TFT-display met tekstdisplay en symbolen. Bovendien is het reinigen van de oven eenvoudig gemaakt door het pyrolyse reinigingsprogramma. De ovendeur heeft een SoftOpen en SoftClose functie, waardoor deze bijzonder zacht opent en sluit.
4D Hetelucht Gebruik je oven precies zoals jij wil, elke dag opnieuw. Met 4D Hetelucht wordt de warmte gelijkmatig door de hele ovenruimte verdeeld. Op welke hoogte je je bakplaat of rooster ook plaatst: je kunt iedere keer weer vertrouwen op een perfect resultaat. En dat is nog niet alles: je kunt zelfs op tot wel vier hoogtes tegelijk koekjes bakken. Zo zijn ze allemaal tegelijk mooi goudbruin én bespaar je energie.
Auto Pilot 10 Met Auto Pilot 10 bereid je elk gerecht perfect. Plaats je gerecht in het apparaat, en kies simpelweg het juiste automatische programma – 1 van de 10 – in het displaymenu. Geef daarna het gewicht van je gerecht aan en druk op “start”. Dan neemt Auto Pilot het koken over en bepaalt de juiste kookwijze, temperatuur en kookduur. Auto Pilot schakelt zelfs tegen het einde van de kookduur het programma uit. Voor sommige gerechten is een deksel nodig met Auto Pilot, zo blijven de binnenwanden van de oven ook schoon. Koken was nog nooit zo makkelijk.
TFT-touchdisplay De regelaar van het kleurendisplay is een echte eyecatcher én prettig te gebruiken. Om een menuonderdeel te selecteren, beweeg je voorzichtig met met je duim over de bedieningssring. Dankzij de duidelijke symbolen en tekst schakel je heel makkelijk tussen de ovenstanden en functies en heb je altijd complete controle over het apparaat.
Pyrolyse Bosch begrijpt dat je niet te lang bezig wilt zijn met het schoonmaken van de oven. Ons automatische ovenreinigingsprogramma maakt gebruik van pyrolyse, dat de aanwezige etensresten tot 480 °C verwarmt. Je handen blijven schoon en chemische producten zijn niet nodig. Het enige dat overblijft is een hoopje as. Met wat keukenpapier is de ovenruimte vervolgens zo schoon te maken. Alleen de buitenkant van de oven moet nog op de reguliere manier worden schoongemaakt.
SoftClose Ovendeuren zijn nu handiger dan ooit. Dankzij het speciale dempingsmechanisme klapt de deur nu namelijk niet meer dicht. Duw de deur dicht en hij remt vlak voor de sluiting af om zichzelf subtiel en zacht te sluiten. En dat voor de gehele levensduur van je oven.
Snel voorverwarmen Met snel voorverwarmen stijgt de temperatuur tot in elke uithoek binnen een mum van tijd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch HBG675BS1 – Serie 8 – Inbouwoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *