Aanbieding!

Bosch HRA534BS0- Serie 4 – Inbouwoven – Stoom

593,48

Buy Now

Artikelnummer: 8703500811652854 Categorie:

Beschrijving

De Bosch HRA514BS0 inbouwoven is een bakoven met 3D hetelucht. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling krijg je de perfecte bakresultaten op 3 niveaus tegelijkertijd. Met de functie snel voorverwarmen kun je binnen een mum van tijd beginnen met het bereiden van je maaltijd. Na het bakken is een grondige schoonmaak bijna niet meer nodig. Dit komt door de Cleaning Assistent van Bosch. Pizza maak je klaar via de pizzastand en voor extra veiligheid beschikt de oven over kinderbeveiliging.
3D HotAir, gelijkmatige temperatuur Met de oven, die zich onder het fornuis bevindt, kun je veel bereiden door middel van de totale inhoud van 66 liter. Door de 3D hotAir, wordt de temperatuur nu gelijkmatig verdeeld door heel de oven. Dit betekent dat op elk vlak je gerechten optimaal worden bereid. Dit geldt ook, als je bijvoorbeeld meerdere bakplaten in de oven hebt zitten.
Snel voorverwarmen Met deze oven, is het nu mogelijk om snel voor te verwarmen. Dit betekent dat je de oven binnen een korte periode snel kan voorverwarmen, waardoor je minder bereidingstijd nodig hebt. Het is dus goed voor je eigen tijd, maar vermindert ook zeker het energie verbruik.
Cleaning Assistance, eenvoudig schoonmaken Wil je de oven snel schoonmaken? gebruik dan simpelweg 400 ml water en een druppel afwasmiddel voor op de bodem van de pan. Kies vervolgens de juiste verwarmingsmodus, temperatuur en tijd. Hierdoor wordt op een milieuvriendelijke manier je oven schoongemaakt.
Kenmerken van de Bosch HRA514BS0
3D hetelucht Plus – Pizzastand – Elektronische klok – LED display – Draaisysteem – Halogeen verlichting – Kinderbeveiliging – CleaningAssistance – Glazen binnendeur – 71 liter inhoud – Snel voorverwarmen – Stoomfunctie
Functies en programma’s op de Bosch inbouwoven
Bakoven met 8 verwarmingsystemen: Milde hetelucht, 3D hetelucht Plus, Boven- en onderwarmte, Onderwarmte, Infra-circulatiegrill, Grootvlakgrill, Pizzastand, hetelucht + stoom
Snel voorverwarmen
Temperatuurregeling van 50 °C – 275 °C

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch HRA534BS0- Serie 4 – Inbouwoven – Stoom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *