Bosch PIE61RBB5E – Serie 4 – Inbouw Inductiekookplaat

574,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501835643469 Categorie:

Beschrijving

De Bosch PIE61RBB5E is een zwarte inductiekookplaat van 60 cm met opbouwmontage zonder rand. Het biedt snel, veilig en schoon koken met een laag energieverbruik. Met Touch Select kun je eenvoudig de gewenste kookzone en vermogensstand selecteren. Power Boost zorgt voor tot wel 50% meer vermogen, waardoor inductie sneller verwarmt. Met Quick Start kun je snel de gewenste kookstand kiezen zonder veel tijd te verliezen. Restart functie onthoudt de laatst gekozen instellingen als de kookplaat per ongeluk wordt uitgeschakeld. Daarnaast beschikt het over een timer met uitschakelfunctie, zodat de geselecteerde kookzone automatisch wordt uitgeschakeld na een vooraf bepaalde tijd. Touch Select Met Touch Select heb je makkelijk controle over je gewenste kookzone en selecteer je de vermogensstand die je nodig hebt.
Power Boost (inductie) Voor die dagen dat je in een handomdraai een makkelijke maaltijd op tafel wil zetten, biedt Power Boost uitkomst. Deze handige functie geeft je inductiekookplaat extra vermogen, zodat je eten nog sneller klaar is. Breng een grote pan water in een mum van tijd aan de kook: bijna 35% sneller dan op de hoogste temperatuurstand.
Quick Start De Quick Start-functie ziet waar je je pannen plaatst en laat op het display meteen zien om welke kookzone het gaat. Je kunt hierdoor meteen een verwarmingsstand selecteren zonder enige vertraging op te lopen.
Restart Heb je wel eens per ongeluk je kookplaat uitgeschakelt en ontdekt dat alle instellingen weg waren? Met Restart onthoudt de kookplaat de laatst gekozen instellingen en herstelt die als je de kookplaat binnen vier seconden weer aan zet.
Kinderbeveiliging De handige kinderbeveiliging vergrendelt het bedieningspaneel en voorkomt zo onbedoelde wijzigingen van de instellingen.
Inductie Inductiekookplaten genereren alleen hitte waar dat nodig is – aan de onderzijde van de pan. Wat dit voor jou betekent? Meer veiligheid en meer gemak. Door de lagere temperatuur kunnen zowel grote als kleine handen zich niet branden. Bovendien brengt inductie twee liter water twee keer sneller aan de kook dan een keramische plaat, zodat je veel energie bespaart.
17-traps regeling voor inductie 17-traps regeling voor inductie, voor precieze controle over de temperatuur bij het koken. Zo kun je tegemoet komen aan al je verschillende kookbehoeften.
Keramiek glas Keramiek glas is niet alleen veel dunner maar ook duurzamer, met een betere verticale geleiding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch PIE61RBB5E – Serie 4 – Inbouw Inductiekookplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *