Bosch PUE711BB5D – Serie 4 – Inbouw Inductiekookplaat

549,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501835643601 Categorie:

Beschrijving

Deze Bosch PUE711BB5D inbouw inductie kookplaat heeft 4 kookzones, 17 vermogensstanden en is makkelijk te bedienen met een simpele aanraking op het touch display. Iedere kookzone is voorzien van PowerBoost, waarmee je tot 50% sneller kunt koken. Om met preciesie te koken beschikt de kookplaat over een timer met uitschakelfunctie. Voor extra veiligheid met kinderen in de buurt zit er ook kinderslot op de kookplaat.
Touch Select Met Touch Select heb je makkelijk controle over je gewenste kookzone en selecteer je de vermogensstand die je nodig hebt.
Power Boost (inductie) Voor die dagen dat je in een handomdraai een makkelijke maaltijd op tafel wil zetten, biedt Power Boost uitkomst. Deze handige functie geeft je inductiekookplaat extra vermogen, zodat je eten nog sneller klaar is. Breng een grote pan water in een mum van tijd aan de kook: bijna 35% sneller dan op de hoogste temperatuurstand.
Quick Start De Quick Start-functie ziet waar je je pannen plaatst en laat op het display meteen zien om welke kookzone het gaat. Je kunt hierdoor meteen een verwarmingsstand selecteren zonder enige vertraging op te lopen.
Restart Heb je wel eens per ongeluk je kookplaat uitgeschakelt en ontdekt dat alle instellingen weg waren? Met Restart onthoudt de kookplaat de laatst gekozen instellingen en herstelt die als je de kookplaat binnen vier seconden weer aan zet.
Kinderbeveiliging De handige kinderbeveiliging vergrendelt het bedieningspaneel en voorkomt zo onbedoelde wijzigingen van de instellingen.
Inductie Inductiekookplaten genereren alleen hitte waar dat nodig is – aan de onderzijde van de pan. Wat dit voor jou betekent? Meer veiligheid en meer gemak. Door de lagere temperatuur kunnen zowel grote als kleine handen zich niet branden. Bovendien brengt inductie twee liter water twee keer sneller aan de kook dan een keramische plaat, zodat je veel energie bespaart.
17-traps regeling voor inductie 17-traps regeling voor inductie, voor precieze controle over de temperatuur bij het koken. Zo kun je tegemoet komen aan al je verschillende kookbehoeften.
Keramiek glas Keramiek glas is niet alleen veel dunner maar ook duurzamer, met een betere verticale geleiding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch PUE711BB5D – Serie 4 – Inbouw Inductiekookplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *