Bosch PVW831HC1E – Serie 6 – Inbouw Inductiekookplaat

1.279,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501953825367 Categorie:

Beschrijving

De Bosch PVW831HC1E Serie 6 inductiekookplaat biedt DirectSelect bediening met PerfectFry Plus, voorkomt aanbranden via een temperatuursensor. DirectSelect maakt snelle selectie van kookzone, vermogen en extra functies mogelijk. De CombiZone combineert inductiezones voor efficiënte verwarming van groot kookgerei. PerfectFry Plus voorkomt aanbranden. Smart Hood Automatic past een bijpassende afzuigkap automatisch aan op kookplaatinstellingen. Met de Favorieten-knop personaliseer je de kookplaat via Home Connect. Een 80 cm brede zwarte inductiekookplaat, geschikt voor opbouwmontage zonder rand. DirectSelect Ben je soms het overzicht kwijt over de instellingen van je kookplaat? Dankzij het intuïtieve bedieningspaneel en de ondersteunende verlichting selecteer je met DirectSelect de kookzones en stel je het gewenste vermogensniveau in – direct, snel en eenvoudig.
CombiZone Een grote stoofpan of braadslede op je inductiekookplaat? Met CombiZone combineer je moeiteloos twee ronde kookzones om het benodigde oppervlak te verwarmen, zodat je altijd genoeg ruimte hebt voor zelfs de grootste pannen.
PerfectFry Plus De juiste temperatuur is van cruciaal belang om goed te bakken. Doe je dit te heet, dan gaart zelfs de beste biefstuk te snel of brand je het aan. Met PerfectFry Plus is dit verleden tijd. De PerfectFry Plus-functie laat de temperatuur van de pan zien en checkt deze voortdurend om aanbakken te voorkomen. En dit werkt voor veel gerechten: je kiest uit 11 vooraf ingestelde temperaturen tussende 70 °C en 220 °C voor perfecte resultaten iedere keer weer.
Smart Hood Automatic Focus je helemaal op jouw manier van koken. De bijpassende afzuigkap wordt automatisch aangestuurd door de kookplaat en een verbonden Home Connect-account. Dit gebeurt op basis van een algoritme dat het vermogen van de afzuigkap aanpast op basis van de instellingen van je kookplaat. Je keuken is vrij van geuren en dampen en vingerafdrukken op je afzuigkap zijn verleden tijd. Zo makkelijk kan koken zijn.
Favorieten-knop. Nu worden alledaagse routines, zoals het koken van je perfecte gekookte eieren, nog makkelijker. Met de Favorieten-knop sla je jouw perfecte combinatie van instellingen op, zoals het vermogensniveau en de timer. Of je voegt het regelen van het licht van je bijpassende afzuigkap toe. Verbind gewoon je kookplaat met je Home Connect-account en begin je dag op de gemakkelijke manier.
Facet voor Elegant, aantrekkelijk ontwerp met afgeschuinde voorkant.
Hood Control Je bedient de afzuiging nu ook heel handig via de kookplaat zelf, die daar met behulp van wifi mee in verbinding staat. Vanaf het moment dat je de kookplaat in gebruik neemt, doet de afzuigkap zijn werk. En je hebt geen vingerafdrukken meer op het display, terwijl overbodige kookgeuren en -dampen toch direct worden afgevoerd. De afzuiging schakelt automatisch weer uit als de kookplaat niet langer in gebruik is. Wie het afzuigvermogen toch liever zelf wil aanpassen, schakelt met één druk op de knop over op handmatige bediening. Het afzuigniveau en ook de verlichting kun je op deze manier zelf regelen en instellen.
Power Boost (inductie) Voor die dagen dat je in een handomdraai een makkelijke maaltijd op tafel wil zetten, biedt Power Boost uitkomst. Deze handige functie geeft je inductiekookplaat extra vermogen, zodat je eten nog sneller klaar is. Breng een grote pan water in een mum van tijd aan de kook: bijna 35% sneller dan op de hoogste temperatuurstand.
Pauzefunctie Heeft iets anders soms je aandacht nodig tijdens het koken? Nu kun je de verwarming van je kookplaat pauzeren en alle knoppen op de kookplaat blokkeren. Het maakt niet uit of de deurbel gaat, er een telefoontje binnenkomt of dat je even tussendoor het glazen oppervlak wil schoonmaken. Ga na 10 minuten gewoon weer verder met koken.
Quick Start De Quick Start-functie ziet waar je je pannen plaatst en laat op het display meteen zien om welke kookzone het gaat. Je kunt hierdoor meteen een verwarmingsstand selecteren zonder enige vertraging op te lopen.
Restart Heb je wel eens per ongeluk je kookplaat uitgeschakelt en ontdekt dat alle instellingen weg waren? Met Restart onthoudt de kookplaat de laatst gekozen instellingen en herstelt die als je de kookplaat binnen vier seconden weer aan zet.
Kinderbeveiliging De handige kinderbeveiliging vergrendelt het bedieningspaneel en voorkomt zo onbedoelde wijzigingen van de instellingen.
Inductie Inductiekookplaten genereren alleen hitte waar dat nodig is – aan de onderzijde van de pan. Wat dit voor jou betekent? Meer veiligheid en meer gemak. Door de lagere temperatuur kunnen zowel grote als kleine handen zich niet branden. Bovendien brengt inductie twee liter water twee keer sneller aan de kook dan een keramische plaat, zodat je veel energie bespaart.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch PVW831HC1E – Serie 6 – Inbouw Inductiekookplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *