Bosch Sapcentrifuge MES 25G0 700W wh/pk

119,99

Bosch Sapcentrifuge MES25G0 700 W Wit, Groen De sterke sapcentrifuge voor hele vruchten zonder voorsnijding, eenvoudig, snel en schoon XL-vulschacht (73 mm): Snel en eenvoudig sapcentrifugeren zonder voorsnijden van groenten en fruit. Verschillende snelheden: Sap eenvoudig en snel uit alle groenten en fruit persen. Roestvrijstalen microzeef: Voor de hoogste sapopbrengst. Dripstop: Geen druppel of morsen na het ontsap. SafetyStop: De motor draait alleen als het apparaat volledig is gemonteerd en het deksel gesloten is. De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald. Features Krachtige motor: 700 W XL-vulschacht (73 mm) voor een snelle en eenvoudige bereiding van hele vruchten microfilterzeef van roestvrij staal voor de hoogste sapopbrengst aluminium sluitbeugels zorgen voor een hoge sluitkracht, dichtheid en robuustheid universeel te gebruiken voor de meest uiteenlopende groenten en fruit -uitgieters met Dripstop voorkomt nachtdruppels en zorgt zo voor een schoon werkoppervlak na het verwijderen van grote, Afneembare tresterhouder met 2 liter twee schakelstanden voor hard en zacht materiaal voor automatische afvoer van de trap Easy Storage: Kabelopbergvak voor eenvoudig en snel opbergen van de kabel Safety stop: Het apparaat kan alleen worden ingeschakeld als alle onderdelen correct zijn gemonteerd en schakelt automatisch uit, zodra het tijdens het gebruik wordt geopend. Geen letselgevaar, geen spatten zuignappen garanderen de beste stabiliteit bij het ontsaperen eenvoudig te reinigen: Alle afneembare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig sapopvangbak met een inhoud van 1,25 liter en schuimscheiding inclusief borstel voor het eenvoudig reinigen van de zeef Highlights XL vulopening (73 mm) Vermogen 700 W Roestvrijstalen microzeef Leveromvang Bosch MES25G0 sapcentrifuge, 1x sapreservoir, 1x borstel, Gebruiksaanwijzing.

Artikelnummer: 4242002812113

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Bosch MES25G0 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Bosch Sapcentrifuge MES25G0 700 W Wit, Groen

De sterke sapcentrifuge voor hele vruchten zonder voorsnijding, eenvoudig, snel en schoon XL-vulschacht (73 mm): Snel en eenvoudig sapcentrifugeren zonder voorsnijden van groenten en fruit. Verschillende snelheden: Sap eenvoudig en snel uit alle groenten en fruit persen. Roestvrijstalen microzeef: Voor de hoogste sapopbrengst. Dripstop: Geen druppel of morsen na het ontsap. SafetyStop: De motor draait alleen als het apparaat volledig is gemonteerd en het deksel gesloten is. De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Features

 • Krachtige motor: 700 W XL-vulschacht (73 mm) voor een snelle en eenvoudige bereiding van hele vruchten microfilterzeef van roestvrij staal voor de hoogste sapopbrengst aluminium sluitbeugels zorgen voor een hoge sluitkracht, dichtheid en robuustheid universeel te gebruiken voor de meest uiteenlopende groenten en fruit -uitgieters met Dripstop voorkomt nachtdruppels en zorgt zo voor een schoon werkoppervlak na het verwijderen van grote, Afneembare tresterhouder met 2 liter twee schakelstanden voor hard en zacht materiaal voor automatische afvoer van de trap Easy Storage: Kabelopbergvak voor eenvoudig en snel opbergen van de kabel Safety stop: Het apparaat kan alleen worden ingeschakeld als alle onderdelen correct zijn gemonteerd en schakelt automatisch uit, zodra het tijdens het gebruik wordt geopend. Geen letselgevaar, geen spatten zuignappen garanderen de beste stabiliteit bij het ontsaperen eenvoudig te reinigen: Alle afneembare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig sapopvangbak met een inhoud van 1,25 liter en schuimscheiding inclusief borstel voor het eenvoudig reinigen van de zeef

Highlights

 • XL vulopening (73 mm)
 • Vermogen 700 W
 • Roestvrijstalen microzeef

Leveromvang

 • Bosch MES25G0 sapcentrifuge, 1x sapreservoir, 1x borstel, Gebruiksaanwijzing.

Alle specificaties van de Bosch MES25G0

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Uiterlijke kenmerken

Kleur Wit, Groen

Uiterlijke kenmerken - Bosch MES25G0 - Bosch Sapcentrifuge MES 25G0 700W wh/pk

Accessoires & extra functies

Verpakkingsinhoud Bosch MES25G0 sapcentrifuge, 1x sapreservoir, 1x borstel, Gebruiksaanwijzing.

Accessoires & extra functies - Bosch MES25G0 - Bosch Sapcentrifuge MES 25G0 700W wh/pk

Afmetingen

Product hoogte 0 cm
Product lengte 0 cm
Product gewicht 0 kg
Product breedte 0 cm
Gewicht 8500 g

Afmetingen - Bosch MES25G0 - Bosch Sapcentrifuge MES 25G0 700W wh/pk

Productinformatie

Merk Bosch
Model MES25G0
MPN (Manufacturer Part Number) MES25G0

Productinformatie - Bosch MES25G0 - Bosch Sapcentrifuge MES 25G0 700W wh/pk

Overige kenmerken

CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 1 jaar
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Duits , Engels , Frans
Verpakking breedte 0 mm
Verpakking hoogte 0 mm
Verpakking lengte 0 mm
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Bosch MES25G0 - Bosch Sapcentrifuge MES 25G0 700W wh/pk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch Sapcentrifuge MES 25G0 700W wh/pk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *