Bosch Siemens 4x Koffiemachine Ontkalker 00312013 – Verwijdert Kalk – Betere Smaak Koffie – 00311916 – Ontkalker Koffiezetter – 4x 250ML Voor Inbouw Koffiezetapparaten

49,99

Wil je ook kunnen genieten van het lekkerste bakje koffie? Het is belangrijk om regelmatig je koffiemachine te ontkalken. Door je machine regelmatig te ontkalken behoudt de koffie een heerlijke smaak en wordt de levensduur van je apparaat verlengd. Goed voor je portemonnee en voor het milieu! Plus- en minpunten + Verbeter de smaak + Bescherm je koffiemachine + Verminder kalk + Chloor wordt weg gefilterd Koffie bestaat voor een groot deel uit water. Het is dus belangrijk dat dit water van goede kwaliteit is en weinig kalk en andere smaak- en geurstoffen heeft. Deze ontkalker zorgt ervoor dat de kalk dat achtergebleven is verwijderd wordt. Dit zorgt ervoor dat jouw koffie een stuk lekkerder wordt en je koffiemachine lang mee gaat! Weten waarom de ontkalker een bestseller is? ? Lekkerdere Koffie – De ontkalker zorgt ervoor dat kalk en chloor uit je machine verwijderd worden. Hierdoor heeft de koffie nog meer smaak! ? Verleng de levensduur van je koffiemachine – Kalk in het water is schadelijk voor je koffiemachine. De kalk gaat in je leidingen zitten en hoopt op, wanneer dit te veel wordt dan gaat de machine verstoppen en kapot. ? Filtert ijzer- De ontkalker zorgt ervoor dat ijzer niet in het water komt. ? Verwijderd bacteriën – Naast het ontkalken zorgt de filter ervoor dat alle bacteriën uit het water verwijderd worden. Hierdoor is je koffie een stuk gezonder voor je. Ruime ervaring in ontkalkers! Wij werken al geruime tijd met ontkalkers en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan de kwaliteit van een ontkalkers moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de beste ontkalkers. Mocht u een vraag hebben, neem dan contact op met onze product specialisten. Eigenschappen: Verbeterd de kwaliteit van de koffie Vermindert kalk Verbeterd de prestaties van de machine Verlengt de levensduur van de machine Wat zit er in het pakket? Ontkalker

Artikelnummer: 6094133543552

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Bosch, Siemens 6094133543552 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Wil je ook kunnen genieten van het lekkerste bakje koffie? Het is belangrijk om regelmatig je koffiemachine te ontkalken. Door je machine regelmatig te ontkalken behoudt de koffie een heerlijke smaak en wordt de levensduur van je apparaat verlengd. Goed voor je portemonnee en voor het milieu!

Plus- en minpunten

+ Verbeter de smaak

+ Bescherm je koffiemachine

+ Verminder kalk

+ Chloor wordt weg gefilterd

Koffie bestaat voor een groot deel uit water. Het is dus belangrijk dat dit water van goede kwaliteit is en weinig kalk en andere smaak- en geurstoffen heeft. Deze ontkalker zorgt ervoor dat de kalk dat achtergebleven is verwijderd wordt. Dit zorgt ervoor dat jouw koffie een stuk lekkerder wordt en je koffiemachine lang mee gaat!

Weten waarom de ontkalker een bestseller is?

? Lekkerdere Koffie – De ontkalker zorgt ervoor dat kalk en chloor uit je machine verwijderd worden. Hierdoor heeft de koffie nog meer smaak!

? Verleng de levensduur van je koffiemachine – Kalk in het water is schadelijk voor je koffiemachine. De kalk gaat in je leidingen zitten en hoopt op, wanneer dit te veel wordt dan gaat de machine verstoppen en kapot.

? Filtert ijzer– De ontkalker zorgt ervoor dat ijzer niet in het water komt.

? Verwijderd bacteriën – Naast het ontkalken zorgt de filter ervoor dat alle bacteriën uit het water verwijderd worden. Hierdoor is je koffie een stuk gezonder voor je.

Ruime ervaring in ontkalkers!

Wij werken al geruime tijd met ontkalkers en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan de kwaliteit van een ontkalkers moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de beste ontkalkers. Mocht u een vraag hebben, neem dan contact op met onze product specialisten.

Eigenschappen:

  • Verbeterd de kwaliteit van de koffie
  • Vermindert kalk
  • Verbeterd de prestaties van de machine
  • Verlengt de levensduur van de machine

Wat zit er in het pakket?

Ontkalker

Alle specificaties van de Bosch, Siemens 6094133543552

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Overige kenmerken

Signaalwoord Niet van toepassing

Overige kenmerken - Bosch, Siemens 6094133543552 - Bosch Siemens 4x Koffiemachine Ontkalker 00312013 - Verwijdert Kalk - Betere Smaak Koffie - 00311916 - Ontkalker Koffiezetter - 4x 250ML Voor Inbouw Koffiezetapparaten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch Siemens 4x Koffiemachine Ontkalker 00312013 – Verwijdert Kalk – Betere Smaak Koffie – 00311916 – Ontkalker Koffiezetter – 4x 250ML Voor Inbouw Koffiezetapparaten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *