Bosch TKA3M131 MyMoment – Koffiezetapparaat – Wit

64,99

Dit Bosch TKA3M131 MyMoment koffiezetapparaat is voorzien van handige functies en een opvallend ontwerp. Het heeft een uitneembaar waterreservoir en een warmhoudfunctie met een modern mat-glanzend design dat een frisse uitstraling geeft aan de keuken. Met de Aroma+ optie is het in staat om heerlijke koffie met een rijke smaak te zetten. Het uitneembare waterreservoir maakt het eenvoudig om water direct uit de kraan toe te voegen. Bovendien biedt het EasyDescale3-systeem een handige ontkalkingsmogelijkheid om de duurzaamheid van het apparaat te waarborgen. De automatische uitschakeling kan worden ingesteld na 20, 40 of 60 minuten voor veiligheid en gemak. Het Swing-out filter draait naar buiten, waardoor het vullen en legen van het filter heel eenvoudig wordt. Kortom, dit koffiezetapparaat combineert stijl en functionaliteit voor een optimale koffie-ervaring. Aroma plus Voor een sterkere koffie hoef je niet aan de gang met dosering. Met de Aroma+ optie maak je de smaak voller en het apparaat past zelf de hoeveelheid water aan. Of je nu in de ochtend sterkere koffie wilt dan ’s avonds, je geniet altijd van de perfecte koffiearoma. Uitneembaar waterreservoir Water bijvullen kan onhandig zijn als het waterreservoir vast zit in het apparaat. Het waterreservoir in dit apparaat maak je gemakkelijk en snel los. Vul rechtstreeks onder de kraan en zet het reservoir weer gemakkelijk terug in het koffiezetapparaat. EasyDescale3 Te veel kalkaanslag kan de koffiesmaak aantasten en koffiezettijd verlengen. EasyDescale3 geeft een waarschuwing bij te veel kalkaanslag, voert een praktisch ontkalkingsprogramma uit en heeft instellingen voor waterhardheid. De ontkalkingoptie garandeert een uitstekende prestatie en smaak, bespaart energie en zorgt ervoor dat je koffiezetapparaat langer mee gaat. Swing-out filter Dankzij het eenvoudige ‘Swing-out filter’ kunt u de houder eenvoudig voorzien van een nieuw filter of verwijdert u een reeds gebruikt filter. Draai de houder eenvoudig weer terug op zijn plek en u kunt direct genieten van een heerlijke kop koffie. DripStop Dankzij de DripStop-functie kun je de kan verwijderen zonder onnodig druppelen van het apparaat. Hierdoor worden vervelende vlekken voorkomen en is schoonmaken niet nodig. In de vroege ochtend scheelt dat tijd en zorgen.

Artikelnummer: 4242005397075

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Bosch TKA3M131 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Dit Bosch TKA3M131 MyMoment koffiezetapparaat is voorzien van handige functies en een opvallend ontwerp. Het heeft een uitneembaar waterreservoir en een warmhoudfunctie met een modern mat-glanzend design dat een frisse uitstraling geeft aan de keuken. Met de Aroma+ optie is het in staat om heerlijke koffie met een rijke smaak te zetten. Het uitneembare waterreservoir maakt het eenvoudig om water direct uit de kraan toe te voegen. Bovendien biedt het EasyDescale3-systeem een handige ontkalkingsmogelijkheid om de duurzaamheid van het apparaat te waarborgen. De automatische uitschakeling kan worden ingesteld na 20, 40 of 60 minuten voor veiligheid en gemak. Het Swing-out filter draait naar buiten, waardoor het vullen en legen van het filter heel eenvoudig wordt. Kortom, dit koffiezetapparaat combineert stijl en functionaliteit voor een optimale koffie-ervaring.

Aroma plus

Voor een sterkere koffie hoef je niet aan de gang met dosering. Met de Aroma+ optie maak je de smaak voller en het apparaat past zelf de hoeveelheid water aan. Of je nu in de ochtend sterkere koffie wilt dan ’s avonds, je geniet altijd van de perfecte koffiearoma.

Uitneembaar waterreservoir

Water bijvullen kan onhandig zijn als het waterreservoir vast zit in het apparaat. Het waterreservoir in dit apparaat maak je gemakkelijk en snel los. Vul rechtstreeks onder de kraan en zet het reservoir weer gemakkelijk terug in het koffiezetapparaat.

EasyDescale3

Te veel kalkaanslag kan de koffiesmaak aantasten en koffiezettijd verlengen. EasyDescale3 geeft een waarschuwing bij te veel kalkaanslag, voert een praktisch ontkalkingsprogramma uit en heeft instellingen voor waterhardheid. De ontkalkingoptie garandeert een uitstekende prestatie en smaak, bespaart energie en zorgt ervoor dat je koffiezetapparaat langer mee gaat.

Swing-out filter

Dankzij het eenvoudige ‘Swing-out filter’ kunt u de houder eenvoudig voorzien van een nieuw filter of verwijdert u een reeds gebruikt filter. Draai de houder eenvoudig weer terug op zijn plek en u kunt direct genieten van een heerlijke kop koffie.

DripStop

Dankzij de DripStop-functie kun je de kan verwijderen zonder onnodig druppelen van het apparaat. Hierdoor worden vervelende vlekken voorkomen en is schoonmaken niet nodig. In de vroege ochtend scheelt dat tijd en zorgen.

Alle specificaties van de Bosch TKA3M131

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Opties voor koffiebereiding

Soort koffie Gemalen koffie
Melkopschuimer Nee

Opties voor koffiebereiding - Bosch TKA3M131 - Bosch TKA3M131 MyMoment - Koffiezetapparaat - Wit

Instelbare functies voor type koffie

Aantal kopjes per keer 12

Instelbare functies voor type koffie - Bosch TKA3M131 - Bosch TKA3M131 MyMoment - Koffiezetapparaat - Wit

Functionaliteiten

Warmhoud functionaliteit Ja
Afneembare waterreservoir Ja
Koord opslagruimte Ja
Anti drup Ja
Aanvullende functies
Waarschuwingssignaal Ja
Waterniveau indicator Ja

Functionaliteiten - Bosch TKA3M131 - Bosch TKA3M131 MyMoment - Koffiezetapparaat - Wit

Bediening

Automatisch uitschakelen Ja
Bediening Knoppen

Bediening - Bosch TKA3M131 - Bosch TKA3M131 MyMoment - Koffiezetapparaat - Wit

Onderhoud en reiniging

Automatische ontkalker Nee
Indicatielampje Ja

Onderhoud en reiniging - Bosch TKA3M131 - Bosch TKA3M131 MyMoment - Koffiezetapparaat - Wit

Afmetingen

Inhoud 1.40 l
Product hoogte 37.70 cm
Product lengte 29.50 cm
Product breedte 23.10 cm
Product gewicht 2.3 kg

Afmetingen - Bosch TKA3M131 - Bosch TKA3M131 MyMoment - Koffiezetapparaat - Wit

Materiaal

Materiaal behuizing Metaal

Materiaal - Bosch TKA3M131 - Bosch TKA3M131 MyMoment - Koffiezetapparaat - Wit

Garantie & reparatie

Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie

Garantie & reparatie - Bosch TKA3M131 - Bosch TKA3M131 MyMoment - Koffiezetapparaat - Wit

Productinformatie

Merk Bosch
Introductie 0
Model TKA3M134
MPN (Manufacturer Part Number) TKA3M131
Kleur Wit
Vermogen 1200 W
Verpakkingsinhoud Handleiding

Productinformatie - Bosch TKA3M131 - Bosch TKA3M131 MyMoment - Koffiezetapparaat - Wit

Overige kenmerken

CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Gewicht 3306 g
Instelbare koffiesterkte Ja
Swing filter Ja
Taal handleiding Universeel
Type koffiepot Glazen kan
Verpakking breedte 285 mm
Verpakking hoogte 272 mm
Verpakking lengte 412 mm
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch TKA3M131 MyMoment – Koffiezetapparaat – Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *