Bosch TWK1M123 MyMoment – Waterkoker – Zwart

39,95

De Bosch TWK1M123 MyMoment waterkoker biedt zowel stijl als functionaliteit. Met een capaciteit van 1.7 liter en een strak zwart ontwerp met matglanzende details past hij perfect in elke keuken. Het gebruiksgemak is verbeterd dankzij de ergonomische knop voor moeiteloos openen en de vulindicator met kopjesaanduiding, wat water, energie en tijd bespaart door de juiste hoeveelheid te verwarmen. Bovendien zorgt het verwijderbare kalkfilter ervoor dat je drankjes vrij blijven van kalkaanslag. De vulindicator is aan beide zijden duidelijk afleesbaar, en de waterkoker schakelt automatisch uit bij koken, droogkoken of bij het verwijderen van de bodemplaat. Een must-have voor elke keuken. Dekselopening De waterkoker bijvullen was nog nooit zo makkelijk. De deksel van deze praktische waterkoker open je namelijk met een druk op de knop. Vulindicator met kopjesaanduiding Door alleen de benodigde hoeveelheid te koken, wordt op lange termijn het verspillen van energie, water en tijd voorkomen. Met de vulindicator voorzien van kopjesaanduiding, is gemakkelijk af te lezen hoeveel water benodigd is. Uitneembaar kalkfilter Kalk kan de smaak van thee en andere dranken aantasten. Dankzij het uitneembare kalkfilter komt er geen kalk in je glas of mok terecht. Doordat het kalkfilter uitneembaar is, maak je hem gemakkelijk schoon. Vulindicator aan twee kanten Door de duidelijk af te lezen vulindicator weet je precies hoeveel water in de waterkoker zit. De indicator zie je aan beide zijden. Handig voor links- en rechtshandigen. Veilig in gebruik De waterkoker schakelt automatisch uit wanneer het water kookt of de ingestelde temperatuur heeft bereikt. De slimme beveiliging van de waterkoker schakelt de waterkoker automatisch uit wanneer deze oververhit raakt, aanstaat zonder water erin en bij afname van de bodemplaat. Geen zorgen over veiligheid dus. Grote dekselopening Open de deksel met een druk op de knop. De waterkoker reinig je makkelijk en snel dankzij de grote opening. Afgedekt verwarmingselement Het verwarmingselement aan de binnenkant is afgedekt waardoor de bodem makkelijk schoon te maken is. Kabeloprolsysteem Onder de bodemplaat rol je het snoer op om zo de gewenste kabellengte te krijgen. Bovendien kan het snoer volledig opgerold worden als je het apparaat wilt opbergen. Snel kokend water Geniet van een kop thee, wanneer je maar wilt. De krachtige 2.400 Watt waterkoker kookt snel en gemakkelijk je water. Zo geniet jij sneller van je kop thee. 360 graden draaibaar Plaats het apparaat op elke mogelijke manier terug op de bodemplaat. Door de 360 graden plaatsing maakt het niet uit in welke richting deze geplaatst wordt en hoef je hier geen extra aandacht aan te besteden.

Artikelnummer: 4242005397785

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Bosch TWK1M123 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

De Bosch TWK1M123 MyMoment waterkoker biedt zowel stijl als functionaliteit. Met een capaciteit van 1.7 liter en een strak zwart ontwerp met matglanzende details past hij perfect in elke keuken. Het gebruiksgemak is verbeterd dankzij de ergonomische knop voor moeiteloos openen en de vulindicator met kopjesaanduiding, wat water, energie en tijd bespaart door de juiste hoeveelheid te verwarmen. Bovendien zorgt het verwijderbare kalkfilter ervoor dat je drankjes vrij blijven van kalkaanslag. De vulindicator is aan beide zijden duidelijk afleesbaar, en de waterkoker schakelt automatisch uit bij koken, droogkoken of bij het verwijderen van de bodemplaat. Een must-have voor elke keuken.

Dekselopening

De waterkoker bijvullen was nog nooit zo makkelijk. De deksel van deze praktische waterkoker open je namelijk met een druk op de knop.

  1. Vulindicator met kopjesaanduiding

Door alleen de benodigde hoeveelheid te koken, wordt op lange termijn het verspillen van energie, water en tijd voorkomen. Met de vulindicator voorzien van kopjesaanduiding, is gemakkelijk af te lezen hoeveel water benodigd is.

Uitneembaar kalkfilter

Kalk kan de smaak van thee en andere dranken aantasten. Dankzij het uitneembare kalkfilter komt er geen kalk in je glas of mok terecht. Doordat het kalkfilter uitneembaar is, maak je hem gemakkelijk schoon.

Vulindicator aan twee kanten

Door de duidelijk af te lezen vulindicator weet je precies hoeveel water in de waterkoker zit. De indicator zie je aan beide zijden. Handig voor links- en rechtshandigen.

Veilig in gebruik

De waterkoker schakelt automatisch uit wanneer het water kookt of de ingestelde temperatuur heeft bereikt. De slimme beveiliging van de waterkoker schakelt de waterkoker automatisch uit wanneer deze oververhit raakt, aanstaat zonder water erin en bij afname van de bodemplaat. Geen zorgen over veiligheid dus.

Grote dekselopening

Open de deksel met een druk op de knop. De waterkoker reinig je makkelijk en snel dankzij de grote opening.

Afgedekt verwarmingselement

Het verwarmingselement aan de binnenkant is afgedekt waardoor de bodem makkelijk schoon te maken is.

Kabeloprolsysteem

Onder de bodemplaat rol je het snoer op om zo de gewenste kabellengte te krijgen. Bovendien kan het snoer volledig opgerold worden als je het apparaat wilt opbergen.

Snel kokend water

Geniet van een kop thee, wanneer je maar wilt. De krachtige 2.400 Watt waterkoker kookt snel en gemakkelijk je water. Zo geniet jij sneller van je kop thee.

360 graden draaibaar

Plaats het apparaat op elke mogelijke manier terug op de bodemplaat. Door de 360 graden plaatsing maakt het niet uit in welke richting deze geplaatst wordt en hoef je hier geen extra aandacht aan te besteden.

Alle specificaties van de Bosch TWK1M123

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Kleur Zwart
Doorzichtige deksel Nee
Draadloos Ja
Verborgen verwarmingselement Ja
Anti calcium filter Ja
MPN (Manufacturer Part Number) TWK1M123

Productinformatie - Bosch TWK1M123 - Bosch TWK1M123 MyMoment - Waterkoker - Zwart

Instellingen en functies

Automatisch uitschakelen Ja
Automatische kook stop Ja
Droogkoken veiligheid Ja
Indicatielampje Ja
Indicatie afgerond Ja
Koord opslagruimte Ja
Temperatuur indicator Nee
Temperatuur instellingen Nee
Warmhoud functionaliteit Nee

Instellingen en functies - Bosch TWK1M123 - Bosch TWK1M123 MyMoment - Waterkoker - Zwart

Technische specificaties

Gewicht 1653 g
Vermogen 2400 W
Materiaal behuizing Kunststof
Snoerlengte 0.80 m
Materiaal kan Kunststof
Minimale temperatuur 0 °C

Technische specificaties - Bosch TWK1M123 - Bosch TWK1M123 MyMoment - Waterkoker - Zwart

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Aanvullende functies

Bijgeleverde accessoires en toebehoren - Bosch TWK1M123 - Bosch TWK1M123 MyMoment - Waterkoker - Zwart

Overige kenmerken

App vereist voor volledige functionaliteit Nee
Bediening Knoppen
Bediening via mobiele app Nee
CE markering Zichtbaar
Dubbelwandig Nee
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Inclusief thee-filter Nee
Inhoud 1.7 l
Kan zelfstandig met internet verbinden Nee
Keukenapparatuur stijl Standaard
Model TWK1M121
Product breedte 23.10 cm
Product gewicht 1.2 kg
Product hoogte 26.70 cm
Product lengte 16.60 cm
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Universeel
Uitzonderingen fabrieksgarantie
Verpakking breedte 255 mm
Verpakking hoogte 222 mm
Verpakking lengte 266 mm
Verpakkingsinhoud Handleiding
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Ondersteuning met updates Niet van toepassing

Overige kenmerken - Bosch TWK1M123 - Bosch TWK1M123 MyMoment - Waterkoker - Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosch TWK1M123 MyMoment – Waterkoker – Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *