Boze® Prullenbak Met Sensor – Elektrische Prullenbak – Afvalbak 15L – Wit/Goud/Sensor

79,99

Buy Now

Artikelnummer: 7049601187147383 Categorie:

Beschrijving

Verbeter de efficiëntie van je afvalbeheer met onze Prullenbak met Sensor!
Heb je genoeg van die eindeloze taak om handmatig je prullenbak te openen en te sluiten? Onze Prullenbak met Sensor is hier om jouw leven gemakkelijker te maken en je afvalbeheer te verbeteren. We begrijpen de frustraties van alledaags afvalbeheer en hebben daarom een innovatieve oplossing ontwikkeld die jouw leven zal vereenvoudigen.
Voordelen en Oplossingen voor Jou:
Handsfree Gemak – Onze prullenbak opent automatisch wanneer hij detecteert dat je afval wilt weggooien. Geen gedoe meer met handmatig de deksel openen en sluiten, wat vooral handig is als je vieze of volle handen hebt.
Geurcontrole – Onze Prullenbak met Sensor is uitgerust met een geïntegreerd geurfilter dat nare geuren in de prullenbak houdt. Dit betekent dat je keuken of badkamer altijd fris ruikt, zelfs als de prullenbak vol is.
Ruimtebesparing – Dankzij het slanke en moderne ontwerp past onze prullenbak gemakkelijk in elke ruimte. Hij neemt weinig vloerruimte in beslag, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere dingen.
Hoewel onze Prullenbak met Sensor op batterijen werkt, gaan de batterijen lang mee en hoef je ze niet vaak te vervangen. Dit kleine ongemak wordt ruimschoots gecompenseerd door de voordelen van handsfree gebruik en geurcontrole.
Productspecificaties:
• Capaciteit: 15 liter
• Afmetingen: 23 cm x 23 cm x 32 cm
Wil je een prullenbak die je leven vereenvoudigt en hygiënisch afvalbeheer mogelijk maakt? Onze Prullenbak met Sensor is de bestseller in zijn categorie en biedt de perfecte oplossing voor jouw dagelijkse afvalproblemen.
Met ruime ervaring in de afvalbeheerbranche begrijpen we de behoeften van onze klanten en hebben we een product ontwikkeld dat aan al deze behoeften voldoet. Bestel nu en geniet van het gemak van een handenvrije en geurloze afvalverwijdering!
Inhoud van uw bestelling:
• 1x Prullenbak met Sensor
Wacht niet langer en upgrade je afvalbeheer met onze Prullenbak met Sensor. Bestel nu en ervaar het gemak van een slimme prullenbak in je huis!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boze® Prullenbak Met Sensor – Elektrische Prullenbak – Afvalbak 15L – Wit/Goud/Sensor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *