Brabantia NewIcon Prullenbak – 30 l – Passion Red

63,99

Buy Now

Artikelnummer: 7049600484015382 Categorie:

Beschrijving

Deze Brabantia NewIcon Prullenbak – 30 l – Passion Red, een Vuilnisbak met kunststof binnenemmer, is een schoonheid voor in je keuken of bijvoorbeeld de hobbykamer. Genoeg capaciteit voor al je afval. Brabantia’s NewIcon pedaalemmers zijn niet alleen iconische schoonheden, ze zijn ook betrouwbare hulpjes in de huishouding. Stevig en altijd stabiel, dankzij hun antislip onderkant en anti-kantel blok.
Brabantia NewIcon Prullenbak – 30 l – Passion Red Deksel sluit geruisloos en superlicht te bedienen pedaal
Reukdichte deksel
Gemakkelijk te reinigen – uitneembare binnenemmer
Antislip bodem – beschermt de vloer en pedaalemmer staat stabiel
Gemakkelijk te verplaatsen – slimme handgreep in dekselscharnier
Inclusief proefverpakking van Brabantia PerfectFit afvalzakken (code G) – gemakkelijk en praktisch onzichtbaar aan te brengen
10 jaar garantie en service
Duurzaam geproduceerd – Cradle-to-Cradle gecertificeerd, niveau Brons
Dankzij de unieke soft-closure techniek sluit het deksel soepel en stil. En natuurlijk zijn NewIcon pedaalemmers geurdicht en makkelijk te openen, te verplaatsen en schoon te houden. Je kunt makkelijk afval weggooien zonder te morsen dankzij de grote inwerpopening. Van deze pedaalemmers heb je jaren probleemloos plezier, echt waar (voor je geld).
Mooi duurzaam Brabantia is vastberaden op weg om al haar ontwerpen 100% circulair te maken. Deze prullenbak helpt je niet alleen bij het organiseren en scheiden van je afval, maar is ook aardig duurzaam van zichzelf. Deze knappe kanjer heeft namelijk een Bronzen Cradle-to-Cradle® certificering. Hij voldoet aan strenge eisen voor het (her)gebruik van materialen, hernieuwbare energie, watermanagement en sociale rechtvaardigheid. Hoe mooi is dat?
Over de NewIcon serie NewIcon pedaalemmers zijn er in een schattige 3- en 5-liter versie, een handig 12- of 20-liter maatje en een ruime 30-liter uitvoering. Zo is er voor elke kamer in huis wel een fijne maat beschikbaar! Deze Pedaalemmers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Over Brabantia

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brabantia NewIcon Prullenbak – 30 l – Passion Red” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *