Braun FS 5100 IdentityCollection – Stoomkoker – Zwart

90,00

Geniet van een pure maaltijd met de compacte stoomkoker FS 5100 WH van Braun. Stoom vis, aardappelen en groenten in één keer en maak zo een overheerlijke en gezonde maaltijd zonder vet. Door het stomen blijven de vitaminen en mineralen behouden en heeft uw voedsel meer smaak en een mooiere kleur. Zeer complete stoomkoker Dankzij de 2 grote stoomkorven van 3,1L stoomt u grote hoeveelheden vis, aardappelen en groenten in één keer. Aangezien de korven transparant zijn, volgt u op ieder moment het gaarproces. De stoomkoker FS 5100 WH wordt geleverd met een extra stoomkom voor rijst (2,0L), een donkere stoomkom voor ingrediënten die heel veel kleurstof bevatten zoals wortelen en een rek voor eieren. De 2 aparte lekbakjes vangen het gecondenseerde water op en zorgen er voor dat de smaken van de ingrediënten niet vermengen. Gemakkelijk en snel Het stomen van uw maaltijd is met de stoomkoker FS 5100 WH nóg sneller en gemakkelijker dankzij de stoomversneller en automatische 60-minuten timer. Met de unieke stoomversneller geniet u snel van een gezonde maaltijd. De stoomkoker FS 5100 WH produceert al stoom binnen de 45 seconden. Deze stoomkoker blinkt, naast gemak en snelheid, ook uit in gebruiksvriendelijkheid. Giet water in het reservoir, voeg de ingrediënten toe in de kommen en schakel de timer in. Wanneer de tijd verstreken is, schakelt de stoomkoker zich automatisch uit. Zo voorkomt u dat het eten te gaar wordt. Handige stoomkorven De hoogwaardige BPA-vrije stoomkorven maken het mogelijk om op eenvoudige wijze gezonde maaltijden te bereiden. De stoomkoker FS 5100 WH is dan ook erg ideaal voor de bereiding van babyvoeding. Bovendien zijn de korven vaatwasbestendig en passen ze gemakkelijk in elkaar, waardoor ze minder plaats innemen in de keukenkast. IdentityCollection – Onmiskenbaar Braun Iedereen die aan een keukenavontuur begint, doet dit op zijn eigen manier. Braun biedt met de IdentityCollection een uiteenlopende collectie keukenapparaten van hoge kwaliteit om iedereen te ondersteunen bij zijn of haar gewenste bereidingswijze. De combinatie van een kenmerkend design en geavanceerde technieken garanderen een perfect resultaat. Elk apparaat, zoals deze stoomkoker FS 5100 WH, laat u gemakkelijk experimenteren. Ze inspireren u om uw keukenavontuur verder te ontwikkelen. Slimme elegantie voor uw onmiskenbare manier van voedselbereiding.

Artikelnummer: 8021098773364

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Braun 0X23611002 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Geniet van een pure maaltijd met de compacte stoomkoker FS 5100 WH van Braun. Stoom vis, aardappelen en groenten in één keer en maak zo een overheerlijke en gezonde maaltijd zonder vet. Door het stomen blijven de vitaminen en mineralen behouden en heeft uw voedsel meer smaak en een mooiere kleur.

Zeer complete stoomkoker
Dankzij de 2 grote stoomkorven van 3,1L stoomt u grote hoeveelheden vis, aardappelen en groenten in één keer. Aangezien de korven transparant zijn, volgt u op ieder moment het gaarproces. De stoomkoker FS 5100 WH wordt geleverd met een extra stoomkom voor rijst (2,0L), een donkere stoomkom voor ingrediënten die heel veel kleurstof bevatten zoals wortelen en een rek voor eieren. De 2 aparte lekbakjes vangen het gecondenseerde water op en zorgen er voor dat de smaken van de ingrediënten niet vermengen.

Gemakkelijk en snel
Het stomen van uw maaltijd is met de stoomkoker FS 5100 WH nóg sneller en gemakkelijker dankzij de stoomversneller en automatische 60-minuten timer. Met de unieke stoomversneller geniet u snel van een gezonde maaltijd. De stoomkoker FS 5100 WH produceert al stoom binnen de 45 seconden. Deze stoomkoker blinkt, naast gemak en snelheid, ook uit in gebruiksvriendelijkheid. Giet water in het reservoir, voeg de ingrediënten toe in de kommen en schakel de timer in. Wanneer de tijd verstreken is, schakelt de stoomkoker zich automatisch uit. Zo voorkomt u dat het eten te gaar wordt.

Handige stoomkorven
De hoogwaardige BPA-vrije stoomkorven maken het mogelijk om op eenvoudige wijze gezonde maaltijden te bereiden. De stoomkoker FS 5100 WH is dan ook erg ideaal voor de bereiding van babyvoeding. Bovendien zijn de korven vaatwasbestendig en passen ze gemakkelijk in elkaar, waardoor ze minder plaats innemen in de keukenkast.

IdentityCollection – Onmiskenbaar Braun
Iedereen die aan een keukenavontuur begint, doet dit op zijn eigen manier.
Braun biedt met de IdentityCollection een uiteenlopende collectie keukenapparaten van hoge kwaliteit om iedereen te ondersteunen bij zijn of haar gewenste bereidingswijze. De combinatie van een kenmerkend design en geavanceerde technieken garanderen een perfect resultaat. Elk apparaat, zoals deze stoomkoker FS 5100 WH, laat u gemakkelijk experimenteren. Ze inspireren u om uw keukenavontuur verder te ontwikkelen. Slimme elegantie voor uw onmiskenbare manier van voedselbereiding.

Alle specificaties van de Braun 0X23611002

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Kleur Zwart
Capaciteit per steam dish 3.1
Afneembare waterreservoir Nee
Aantal programma’s 1
Aantal stoom gerechten 2
Cool touch handgreep Nee
Bodem met antislip Ja
BPA-vrij Ja
MPN (Manufacturer Part Number) 0X23611002

Productinformatie - Braun 0X23611002 - Braun FS 5100 IdentityCollection - Stoomkoker - Zwart

Instellingen en functies

Automatisch uitschakelen Ja
Automatisch kookprogramma Nee
Switch on timer Nee
Droogkoken veiligheid Ja
Indicatielampje Ja
Indicatie afgerond Nee
Koord opslagruimte Ja
Temperatuur indicator Ja
Waarschuwingssignaal Nee
Warmhoud functionaliteit Nee
Waterniveau indicator Nee

Instellingen en functies - Braun 0X23611002 - Braun FS 5100 IdentityCollection - Stoomkoker - Zwart

Technische specificaties

Gewicht 3373 g
Vermogen 850 W
Materiaal behuizing Kunststof

Technische specificaties - Braun 0X23611002 - Braun FS 5100 IdentityCollection - Stoomkoker - Zwart

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Inclusief kookboek Nee
Vaatwasser veilig Ja
Aanvullende functies transparante stoomkorven, stoomversneller, timer, bpa-vrije stoomkorven, gemakkelijk te stapelen

Bijgeleverde accessoires en toebehoren - Braun 0X23611002 - Braun FS 5100 IdentityCollection - Stoomkoker - Zwart

Overige kenmerken

Bediening Draaisysteem
CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Inhoud 3.10 l
Met maatverdeling Nee
Model FS 5100
Overhittingsbeveiliging Nee
Product breedte 32 cm
Product gewicht 2.4 kg
Product hoogte 32 cm
Product lengte 20 cm
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Nederlands
Uitzonderingen fabrieksgarantie
Verpakking breedte 270 mm
Verpakking hoogte 270 mm
Verpakking lengte 377 mm
Verpakkingsinhoud 2 stoomkorven
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Braun 0X23611002 - Braun FS 5100 IdentityCollection - Stoomkoker - Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Braun FS 5100 IdentityCollection – Stoomkoker – Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *