CENDO CBOM50L-T – Combi oven met magnetron

789,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703500036552353 Categorie:

Beschrijving

Volwaardige oven met magnetron, 15 (combinatie) functies, elektronisch LED display en full touch bediening. Compact met een inbouw hoogte van 45 centimeter en toch alle ruimte door 50 liter inhoud en BeamDistribution, waardoor je geen draaiplateau nodig hebt. Doei vastlopende ovenschalen, hallo alle ruimte.
45 cm en alle ruimte door BeamDistribution en 50 L inhoud
Snelle en perfecte garing door combinatiefuncties en 3D-hete lucht met ringverwarming
Zwarte RVS afwerking, LED verlichting en Full Touch bediening
15 (combinatie) functies en 13 automatische programma’s
Compleet met grillrek, bakplaat én glasplaat
Een volwaardige oven mét magnetronfunctie. Jij wilt een volwaardige oven met 5 insteekniveaus, alle ruimte én magnetronfunctie? Met deze combi oven met magnetron heb je het allemaal. 3D-hete lucht voor een perfecte garing maken jouw gerechten ster-waardig. Je bereidt zonder moeite zalm of tovert andere vis- en vleesgerechten uit jouw nieuwe combi oven met magnetron.
Doei vastlopende ovenschalen, hallo alle ruimte In deze combi oven met een inhoud van maar liefst 50 liter benut je moeiteloos alle ruimte. Door BeamDistribution is een draaiplateau niet nodig. Alle producten plaats je gemakkelijk op het magnetron-bestendige grillrek; BeamDistribution doet de rest. Het verdeelt de magnetronstraling over de gehele ruimte, zodat alles gelijkmatig wordt verwarmd en er dus geen draaiplateau nodig is. Doei vastlopende ovenschalen, hallo alle ruimte.
Design om verliefd op te worden Oké, verliefd worden op apparaten is misschien een beetje gek, maar alles wat er uitkomt is om op te eten. RVS afwerkingselementen met een zwarte finish maken dit apparaat een echte eyecatcher. Door het elektronisch LED display met klok en de full touch bediening met lichte pictogrammen klopt alles; je hebt geen knoppen nodig. Een aanraking is genoeg.
Gemakkelijke bediening We hebben de bediening zo gemakkelijk gemaakt dat jij altijd met maar twee knoppen alle functies selecteert die je nodig hebt. De magnetronfunctie is met één aanraking te selecteren en alle ovenfuncties zijn ondergebracht onder één knop. Het gebruik van pictogrammen zorgt ervoor dat jij precies weet welke knop je nodig hebt.
EasyClean door Full Touch & Emaille We houden van schone apparaten, maar niet van schoonmaken. Dat uitgangspunt hanteren we bij het ontwerp van onze producten. De full touch bediening met slider is intuïtief en maak je heel makkelijk schoon. Een veeg met een theedoek en voila, shine bright like a diamond. De binnenzijde van de oven is volledig geëmailleerd. Door deze hygiënische, kras- en roestvast bestendige afwerklaag is jouw nieuwe combi oven met magnetron ook aan de binnenzijde in een handomdraai schoon. Ook de binnenzijde van de ovendeur is volledig vlak en glad afgewerkt zodat zelfs het reinigen van de deur kinderspel is.
Van ontdooien tot 3D-hete lucht met ringverwarming Vergeten uit de vriezer te halen? De ontdooistand laat je niet in de kou staan. Wanneer je het gewicht instelt wordt precies de juiste ontdooitemperatuur bereikt.
Bedacht om iets lekkers te bereiden? Dan wil je snel aan de slag. Snel voorverwarmen brengt de oven binnen enkele minuten op temperatuur.
Combinatie functies zijn uitermate geschikt om gerechten extra snel te verwarmen en een juiste garing te bereiken. We combineren oven functies zoals grill en 3D-hete lucht met verschillende magnetronvermogens om super snel een heerlijke ovenschotel te serveren.
Geen idee wat je moet doen? De 13 automatische programma’s regelen alles voor je. Kies wat jij wilt bereiden, stel het gewicht in en klaar is Kees.
Pizza liefhebber? Dan is deze combi oven met magnetron een schot in de roos door zijn Crispy functie. Met de Crispy functie combineren we onderwarmte, 3D-hete lucht en magnetron om jouw pizza perfect te bereiden binnen enkele minuten.
Safety First met CoolOutside We gebruiken een dubbelwandig, hoog-geïsoleerde deur waardoor de buitenkant relatief koel blijft. Om de bediening te blokkeren wanneer je even niet kan opletten hebben we een kinderbeveiliging ingebouwd. Jij activeert ‘m makkelijk met één aanraking zodat je zeker weet dat alles veilig is.
Zie je gerecht door LED verlichting Ga je af op je gevoel? Dan wil je zien hoe jouw gerecht het doet. Wordt ‘ie al bruin? Door een heldere witte LED-verlichting houd jij jouw gerecht perfect in de gaten.
Grillrek, bakplaat én glasplaat Alles wat je nodig hebt. Het magnetron-bestendige grillrek voor alledaags gebruik; de bakplaat om alles uit je oven te toveren én de magnetron-bestendige plaat van gehard glas. De magnetron-bestendige glasplaat is uitermate geschikt voor alles waar je eigenlijk een bakplaat voor wilt gebruiken maar waar je ook een magnetron nodig hebt voor de bereiding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CENDO CBOM50L-T – Combi oven met magnetron” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *