CrockPot Express Pot Pressure, Slow & Multi Cooker PLUS 5,6L (inclusief stoommand en tang) NIEUW

139,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703800931712980

Beschrijving

Dit alles-in-één keukenwonder bereidt onder hoge druk maaltijden tot 70% sneller dan op de traditionele manier. Ontdek het gemak én de veelzijdigheid van de Express Pot.
Bestel nu de Express Pot 5,6L, inclusief handige accessoires. De inbegrepen accessoires zijn onder meer een stoommandje, een tang, een roerlepel en een stoomrek.
Maak gebruik van 8 voorinstellingen en 4 manieren om te koken: snelkoken, langzaam koken, stomen en bruin/sauteren. De Crock-Pot Express Pot inclusief accssoires kan maaltijden tot 70% sneller bereiden dan traditioneel koken, zodat u minder tijd kwijt bent aan de keuken en meer tijd met vrienden en familie kan doorbrengen. Dankzij 8 vooraf ingestelde drukstanden voor verschillende etenswaren kies je ervoor om eerder te eten, of gebruik je de slowcook-stand om later terug te komen op een heerlijke warme maaltijd. Je kunt ook stomen, bruinen of sauteren voor het programmeren, waardoor eenpansmaaltijden gemakkelijker dan ooit zijn.
De stoommand stoomt perfect een verscheidenheid aan groenten, delicate vis en ander voedsel, terwijl de meegeleverde tang ervoor zorgt dat voedsel gemakkelijk van de bodem van de kom kan worden geplaatst en verwijderd, en u kunt ze ook gebruiken voor het klaarmaken van maaltijden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CrockPot Express Pot Pressure, Slow & Multi Cooker PLUS 5,6L (inclusief stoommand en tang) NIEUW” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *