De’Longhi EcoDecalk Mini – Koffiemachineontkalker – 2 x 100 ml

12,90

De De’Longhi ontkalker EcoDecalk Mini is een ecologische ontkalker met een inhoud van twee flesjes van 100 ml, welke geschikt zijn voor automatische koffie -en espressomachines, en één ontkalkingsbeurt per flesje. Naast dat de koffiemachine ontkalker EcoDecalk 100% ecologisch is, is het ook enorm krachtig tegen kalkaanslag in je De’Longhi koffiemachine. Universeel De De’Longhi ontkalker is een kwaliteitsproduct geschikt voor alle koffiezetapparaten. 100% Milieuvriendelijk EcoDecalk maakt alleen gebruik van natuurlijke en hoogwaardige plantaardige grondstoffen die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn. De fles is gemaakt van 50 procent gerecycled kunststof. Krachtiger Laboratoriumtesten bewijzen dat het 3 x effectiever en sneller kalkaanslag verwijdert dan andere traditionele ontkalkingsmiddelen. De EcoDecalk is dus ideaal om uw machine hygiënisch te houden. Ontkalk regelmatig jouw koffiemachine met de De’Longhi EcoDecalk Mini om defecten te voorkomen en om een perfect Italiaans kopje koffie te garanderen. Door het gebruik van deze ontkalker houd je jouw koffiemachine in optimale conditie en zal de smaak van de koffie goed blijven. Het is zeer belangrijk om je De’Longhi volautomatische espressoapparaten op tijd te ontkalken. Niet alleen is de EcoDecalk mini 100% ecologisch maar is hij ook zeer krachtig tegen kalkaanslag in jouw koffiemachine.

Artikelnummer: 8004399329485

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de De’Longhi 5513296011 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

De De’Longhi ontkalker EcoDecalk Mini is een ecologische ontkalker met een inhoud van twee flesjes van 100 ml, welke geschikt zijn voor automatische koffie -en espressomachines, en één ontkalkingsbeurt per flesje. Naast dat de koffiemachine ontkalker EcoDecalk 100% ecologisch is, is het ook enorm krachtig tegen kalkaanslag in je De’Longhi koffiemachine.

Universeel
De De’Longhi ontkalker is een kwaliteitsproduct geschikt voor alle koffiezetapparaten.

100% Milieuvriendelijk
EcoDecalk maakt alleen gebruik van natuurlijke en hoogwaardige plantaardige grondstoffen die biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn. De fles is gemaakt van 50 procent gerecycled kunststof.

Krachtiger
Laboratoriumtesten bewijzen dat het 3 x effectiever en sneller kalkaanslag verwijdert dan andere traditionele ontkalkingsmiddelen. De EcoDecalk is dus ideaal om uw machine hygiënisch te houden.
Ontkalk regelmatig jouw koffiemachine met de De’Longhi EcoDecalk Mini om defecten te voorkomen en om een perfect Italiaans kopje koffie te garanderen. Door het gebruik van deze ontkalker houd je jouw koffiemachine in optimale conditie en zal de smaak van de koffie goed blijven.

Het is zeer belangrijk om je De’Longhi volautomatische espressoapparaten op tijd te ontkalken. Niet alleen is de EcoDecalk mini 100% ecologisch maar is hij ook zeer krachtig tegen kalkaanslag in jouw koffiemachine.

Alle specificaties van de De’Longhi 5513296011

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Kleur Wit
MPN (Manufacturer Part Number) 5513296011

Productinformatie - De

Technische specificaties

Gewicht 0.25 kg

Technische specificaties - De

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Aanvullende functies vloeibare ontkalker melkzuur 2x100ml EcoDecalk

Bijgeleverde accessoires en toebehoren - De

Overige kenmerken

Aantal stuks in verpakking 2 stuk(s)
Geschikt voor Geschikt als
Geschikt voor type koffiesysteem Espressomachine , Filterkoffieapparaat , Pistonmachine
Gevarenaanduiding (H-zinnen) H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie
Model EcoDecalk Mini
Product breedte 10 cm
Product hoogte 12.80 cm
Product lengte 13 cm
Signaalwoord Gevaar
Type ontkalker Vloeibaar
Verpakking breedte 115 mm
Verpakking hoogte 37 mm
Verpakking lengte 139 mm
Verpakkingsinhoud De’Longhi EcoDecalk Mini 2 x 100ml
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen) P280:Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen , P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen

Overige kenmerken - De

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De’Longhi EcoDecalk Mini – Koffiemachineontkalker – 2 x 100 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *