De’Longhi Magnifica S ECAM20.116.B koffiezetapparaat Volledig automatisch Combinatiekoffiemachine

369,99

De’Longhi Magnifica S ECAM20.116.B Koffiezetapparaat Geniet van de perfecte kop koffie met het uitgebreide De’Longhi Magnifica S ECAM20.116.B Koffiezetapparaat. Met een scala aan functies en hoogwaardige specificaties is deze koffiezetapparaat de ideale metgezel voor koffieliefhebbers. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van dit product: Koffiesoort : Geschikt voor zowel gemalen koffie als koffiebonen, waardoor je de vrijheid hebt om je favoriete koffiebron te kiezen. Koffiespecialiteiten : Bereid een verscheidenheid aan heerlijke koffiedranken, waaronder Café Lungo, Cappuccino, Espresso en klassieke Koffie, allemaal met één druk op de knop. Groot Bonenreservoir : Het bonenreservoir heeft een royale capaciteit van 250 gram, waardoor je meerdere kopjes koffie kunt bereiden zonder constante bonen bij te vullen. Ruim Waterreservoir : Met een inhoud van 1,8 liter hoef je het waterreservoir niet voortdurend bij te vullen, zelfs niet bij intensief gebruik. Krachtige Pompdruk : Het apparaat levert een constante pompdruk van 15 bar, wat essentieel is voor het extraheren van smaken en aroma’s voor een perfecte kop koffie. Hoog Vermogen : Met een vermogen van 1.450 watt zorgt dit koffiezetapparaat voor het snel opwarmen en economisch bereiden van koffie. Verstelbare koffiesterkte : Pas de koffiesterkte aan naar jouw voorkeur, zodat je de perfecte kop koffie kunt creëren. Afneembare Watertank : Het koffiezetapparaat is uitgerust met een verwijderbare watertank, waardoor vullen en verwijderen een eenvoudige taak zijn. Elegante Zwart Design : Het koffiezetapparaat heeft een strak en eigentijds ontwerp in de kleur zwart, dat perfect verleden in elke keuken. Compacte afmetingen : Met een hoogte van 351 mm, breedte van 238 mm en diepte van 430 mm past dit apparaat gemakkelijk in de meeste keukenruimtes. Lichtgewicht en Draagbaar : Ondanks zijn krachtige prestaties bedraagt het slechts 9 kg, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is. Merk De’Longhi : Vertrouw op de kwaliteit en ervaring van het duurzame merk De’Longhi voor je koffiegenot. Met de De’Longhi Magnifica S ECAM20.116.B Koffiezetapparaat geniet van je thuis van koffie van barista-kwaliteit, met alle gemakken en functies die je nodig hebt voor de perfecte kop koffie.

Artikelnummer: 8004399334908

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de De’Longhi 8004399334908 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

De’Longhi Magnifica S ECAM20.116.B Koffiezetapparaat

Geniet van de perfecte kop koffie met het uitgebreide De’Longhi Magnifica S ECAM20.116.B Koffiezetapparaat. Met een scala aan functies en hoogwaardige specificaties is deze koffiezetapparaat de ideale metgezel voor koffieliefhebbers. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van dit product:

 • Koffiesoort : Geschikt voor zowel gemalen koffie als koffiebonen, waardoor je de vrijheid hebt om je favoriete koffiebron te kiezen.

 • Koffiespecialiteiten : Bereid een verscheidenheid aan heerlijke koffiedranken, waaronder Café Lungo, Cappuccino, Espresso en klassieke Koffie, allemaal met één druk op de knop.

 • Groot Bonenreservoir : Het bonenreservoir heeft een royale capaciteit van 250 gram, waardoor je meerdere kopjes koffie kunt bereiden zonder constante bonen bij te vullen.

 • Ruim Waterreservoir : Met een inhoud van 1,8 liter hoef je het waterreservoir niet voortdurend bij te vullen, zelfs niet bij intensief gebruik.

 • Krachtige Pompdruk : Het apparaat levert een constante pompdruk van 15 bar, wat essentieel is voor het extraheren van smaken en aroma’s voor een perfecte kop koffie.

 • Hoog Vermogen : Met een vermogen van 1.450 watt zorgt dit koffiezetapparaat voor het snel opwarmen en economisch bereiden van koffie.

 • Verstelbare koffiesterkte : Pas de koffiesterkte aan naar jouw voorkeur, zodat je de perfecte kop koffie kunt creëren.

 • Afneembare Watertank : Het koffiezetapparaat is uitgerust met een verwijderbare watertank, waardoor vullen en verwijderen een eenvoudige taak zijn.

 • Elegante Zwart Design : Het koffiezetapparaat heeft een strak en eigentijds ontwerp in de kleur zwart, dat perfect verleden in elke keuken.

 • Compacte afmetingen : Met een hoogte van 351 mm, breedte van 238 mm en diepte van 430 mm past dit apparaat gemakkelijk in de meeste keukenruimtes.

 • Lichtgewicht en Draagbaar : Ondanks zijn krachtige prestaties bedraagt ??het slechts 9 kg, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is.

 • Merk De’Longhi : Vertrouw op de kwaliteit en ervaring van het duurzame merk De’Longhi voor je koffiegenot.

Met de De’Longhi Magnifica S ECAM20.116.B Koffiezetapparaat geniet van je thuis van koffie van barista-kwaliteit, met alle gemakken en functies die je nodig hebt voor de perfecte kop koffie.

Alle specificaties van de De’Longhi 8004399334908

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Instelbare functies voor type koffie

Aantal kopjes per keer 2

Instelbare functies voor type koffie - De

Functionaliteiten

Afneembare waterreservoir Ja

Functionaliteiten - De

Afmetingen

Product hoogte 35.10 cm
Product lengte 23.80 cm
Product breedte 43 cm
Product gewicht 9 g

Afmetingen - De

Productinformatie

Merk De’Longhi
Vermogen 1450 W

Productinformatie - De

Overige kenmerken

CE markering Zichtbaar
Taal handleiding Duits , Engels , Universeel
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De’Longhi Magnifica S ECAM20.116.B koffiezetapparaat Volledig automatisch Combinatiekoffiemachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *