De’Longhi Nespresso Lattissima One Evolution EN510.W – Koffiecupmachine

229,00

Geniet met de De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine tot 5 keuzes voor koffie of melkrecepten, die je gemakkelijk kan bereiden. De De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine komt met drie verlichte drankopties voor het zetten van Espresso, Lungo en een melkbereiding zoals Cappuccino, Latte Macchiato of Espresso Macchiato. Voor het maken van een melkrecept kan er gekozen worden van 30 tot 165 ml geschuimde melk afhankelijk van welk melkbereiding je wilt maken. Deze koffiecupmachine van De’Longhi is geschikt voor de originele koffiecups van Nespresso. De Nespresso koffiecupjes worden gemakkelijk en mechanisch uitgeworpen na gebruik. Productvoordelen van de De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W Single Serve-systeem Deze De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine heeft een automatisch Single Serve-systeem voor het zetten van een Cappuccino of andere melkbereiding. Dankzij de optische sensor berekent deze De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine hoeveel melk er nog in de melkkan gebruikt kan worden. Zo voorkom je verspilling en zet je precies de juiste Cappuccino. Door de energiebesparingsfunctie schakelt de machine automatisch uit na 2 minuten. Dit is programmeerbaar van 9 tot 30 minuten. De De’Longhi koffiecupmachine heeft een afneembaar waterreservoir en een verschuifbare lekbak zodat naast gewone koffiekopjes ook glazen geplaatst kunnen worden voor het zetten van een Latte Macchiato. De koffie en of melkspecialiteit als Cappuccino of Latte Macchiato worden gezet met het hogedruksysteem van 19 bar en het thermoblock verwarmingssysteem. Hierdoor warmt de De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine het water in 20 seconden op om koffie te zetten. Deze De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine is uitgerust met een intuïtieve ontkalkings-, en reinigingsfunctie die je waarschuwt wanneer de koffiemachine ontkalkt of gereinigd moet worden. Goed om te weten: Om de melkopschuimer goed te houden, wordt na ieder gebruik een reiniging aangeraden. Dit door de onderdelen uit elkaar te halen en af te wassen. Zo blijven er geen melkresten achter in de machine en raakt de melkopschuimer niet verstopt. Dit kan in heet water met een sopje. Door dit dagelijks te doen geniet je altijd van een perfecte cappuccino. Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken. In deze koffiecupmachine kan enkel gebruik worden gemaakt van koemelk voor het bereiden van melkschuim. Voor de optimale levensduur van de De’Longhi koffiecupmachine wordt aangeraden om De’Longhi ontkalkingsmiddel te gebruiken. Ontkalk de koffiecupmachine regelmatig om de beste kwaliteit koffie te zetten en de koffiecupmachine schoon te houden.

Artikelnummer: 8004399020405

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de De’Longhi – en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Geniet met de De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine tot 5 keuzes voor koffie of melkrecepten, die je gemakkelijk kan bereiden. De De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine komt met drie verlichte drankopties voor het zetten van Espresso, Lungo en een melkbereiding zoals Cappuccino, Latte Macchiato of Espresso Macchiato. Voor het maken van een melkrecept kan er gekozen worden van 30 tot 165 ml geschuimde melk afhankelijk van welk melkbereiding je wilt maken. Deze koffiecupmachine van De’Longhi is geschikt voor de originele koffiecups van Nespresso. De Nespresso koffiecupjes worden gemakkelijk en mechanisch uitgeworpen na gebruik.

Productvoordelen van de De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W

Single Serve-systeem

Deze De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine heeft een automatisch Single Serve-systeem voor het zetten van een Cappuccino of andere melkbereiding. Dankzij de optische sensor berekent deze De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine hoeveel melk er nog in de melkkan gebruikt kan worden. Zo voorkom je verspilling en zet je precies de juiste Cappuccino.

Door de energiebesparingsfunctie schakelt de machine automatisch uit na 2 minuten. Dit is programmeerbaar van 9 tot 30 minuten. De De’Longhi koffiecupmachine heeft een afneembaar waterreservoir en een verschuifbare lekbak zodat naast gewone koffiekopjes ook glazen geplaatst kunnen worden voor het zetten van een Latte Macchiato.

De koffie en of melkspecialiteit als Cappuccino of Latte Macchiato worden gezet met het hogedruksysteem van 19 bar en het thermoblock verwarmingssysteem. Hierdoor warmt de De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine het water in 20 seconden op om koffie te zetten. Deze De’Longhi Lattissima One Evolution EN510.W koffiecupmachine is uitgerust met een intuïtieve ontkalkings-, en reinigingsfunctie die je waarschuwt wanneer de koffiemachine ontkalkt of gereinigd moet worden.

Goed om te weten:

  • Om de melkopschuimer goed te houden, wordt na ieder gebruik een reiniging aangeraden. Dit door de onderdelen uit elkaar te halen en af te wassen. Zo blijven er geen melkresten achter in de machine en raakt de melkopschuimer niet verstopt. Dit kan in heet water met een sopje. Door dit dagelijks te doen geniet je altijd van een perfecte cappuccino.
  • Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken.
  • In deze koffiecupmachine kan enkel gebruik worden gemaakt van koemelk voor het bereiden van melkschuim.
  • Voor de optimale levensduur van de De’Longhi koffiecupmachine wordt aangeraden om De’Longhi ontkalkingsmiddel te gebruiken. Ontkalk de koffiecupmachine regelmatig om de beste kwaliteit koffie te zetten en de koffiecupmachine schoon te houden.

Alle specificaties van de De’Longhi –

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Opties voor koffiebereiding

Soort koffie Cups
Melkopschuimer Ja
Type melkopschuimer Automatisch met melkreservoir
Aantal programma’s 3
Geschikt voor koffiesysteem Nespresso Original

Opties voor koffiebereiding - De

Instelbare functies voor type koffie

Verstelbaar water volume Nee
Aantal kopjes per keer 1
Temperatuur instellingen Nee

Instelbare functies voor type koffie - De

Functionaliteiten

Kopje verwarmer Nee
Serveert heet water Nee
Afneembare waterreservoir Ja
Inhoud waterreservoir 1 l
Bodem met antislip Ja
Koord opslagruimte Nee
Druk van de pomp 19
Anti drup Nee
Aanvullende functies Mechanisch uitwerpen van capsueles
Waterfilter Nee
Waterniveau indicator Ja

Functionaliteiten - De

Bediening

Automatisch uitschakelen Ja
Bediening via mobiele app Nee
Stand by tuning Ja
Switch on timer Nee
Bediening Knoppen

Bediening - De

Onderhoud en reiniging

Automatische ontkalker Nee
Indicatielampje Ja
Anti calcium filter Nee

Onderhoud en reiniging - De

Afmetingen

Snoerlengte 0.90 m
Product hoogte 14.40 cm
Product lengte 25.60 cm
Product breedte 32.40 cm
Product gewicht 4.2 kg

Afmetingen - De

Materiaal

BPA-vrij Ja
Materiaal behuizing Kunststof

Materiaal - De

Garantie & reparatie

Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie

Garantie & reparatie - De

Productinformatie

Merk De’Longhi
Introductie 0
Model EN510.W
MPN (Manufacturer Part Number)
Kleur Wit
Vermogen 1450 W
Verpakkingsinhoud De’Longhi EN510.W koffiecupmachine, Handleiding, Capsuleset en Waterhardheidstrip
Werkt op 12volt Nee

Productinformatie - De

Overige kenmerken

Automatische waterdosering Ja
CE markering Zichtbaar
Capaciteit opvangbak cups 8 stuk(s)
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Geschikt voor andere dranken Alleen geschikt voor reguliere koffie
Geschikt voor soja -of amandelmelk Nee
Gewicht 5730 g
Instelbare koffiehoeveelheid Ja
Instelbare koffiesterkte Ja
Ontkalkingswaarschuwing Ja
Scherm N
Single serve merk machine De’Longhi
Taal handleiding Universeel
Type Nespresso apparaat Nespresso Lattissima
Vaatwasserbestendig Nee
Verpakking breedte 393 mm
Verpakking hoogte 266 mm
Verpakking lengte 416 mm
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - De

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De’Longhi Nespresso Lattissima One Evolution EN510.W – Koffiecupmachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *