DELONGHI Dinamica Plus ECAM 370.85.B volautomatische koffiemachine – zwart

899,00

De De’Longhi volautomatische koffiemachine “Dinamica ECAM 370.85.B” met zijn moderne design maalt elke keer de versgemalen koffiebonen en bereidt tot 12 koffiedranken met een druk op de knop. Met de functie “Mijn menu” kunt u uw eigen aparte menu voor alle dranken naar wens samenstellen en opslaan. Dankzij het gekleurde, touchscreen scherm en de bediening via de Smart App is het bedienen van de koffiemachine een waar genoegen. Dankzij het eenvoudige onderhoud geniet je snel en gemakkelijk van de koffie. 12 KOFFIEDRANKJES MET EEN DRUK OP DE KNOP Bereid niet alleen de meest populaire traditionele dranken zoals espresso, zwarte koffie, cappuccino, melkkoffie of latte machiatto, maar geniet ook van moderne recepten zoals: flat white, cappuccino doppio, slow brewed, long coffee met een druk op de knop kunnen voorbereiden. Pas de instellingen voor elke koffiedrank aan uw behoeften aan: Wijzig de sterkte van de koffie en de portiegrootte (melk en koffiehoeveelheid). In het algemene menu kunt u de temperatuur van de dranken wijzigen. FUNCTIE “MIJN MENU” Door op de knop “Mijn Menu” te drukken, kunt u alle dranken naar uw persoonlijke smaak programmeren (het is als een afzonderlijk individueel menu). Wijzig de koffiesterkte en de portiegrootte (hoeveelheid koffie en melk). BEDIENING VIA SLIMME APP “Dinamica Plus” kan ook bediend worden met de De’Longhi “Coffee Link” applicatie. Maak drankjes en pas hun instellingen rechtstreeks vanaf uw smartapparaat aan. De slimme app geeft de gebruiker tips en suggesties voor het onderhoud van de koffiemachine. KLEUREN TOUCHSCREEN EN SMART TOUCH-TECHNOLOGIE Een intuïtief bedieningspaneel met een breed 3,5-inch LCD-scherm en aanraakgevoelige symbolen zorgen voor een eenvoudige en foutloze bediening. Dankzij de ingebouwde Smart-Touch-technologie onthoudt de koffiemachine de meest gekozen koffiedranken en vermeldt deze automatisch als eerste in je keuzepaneel. 19 BAR DRUK Deze koffiemachine zet koffiedranken onder een druk van 19 bar, waardoor de koffie die bereid wordt veel meer aroma en body heeft. AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTECREMA” Dankzij het aparte melkbereidingssysteem staat de koffiemachine altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kies je de gewenste dikte van de melk. De functie “Clean” zorgt ervoor dat het melksysteem schoon is. Als het melkreservoir niet in gebruik is, bewaar het dan handig in de koelkast. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. MAKKELIJK ONDERHOUD Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een waterfilter te gebruiken, spoelprogramma’s voor de koffiezet- en melkbereidingssystemen en de uitneembare koffiezetunit zorgen ervoor dat de koffiemachine schoon is en dat je maar één heerlijke koffie per keer drinkt.

Artikelnummer: 8004399333543

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de De’Longhi 8004399333543 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

De De’Longhi volautomatische koffiemachine “Dinamica ECAM 370.85.B” met zijn moderne design maalt elke keer de versgemalen koffiebonen en bereidt tot 12 koffiedranken met een druk op de knop. Met de functie “Mijn menu” kunt u uw eigen aparte menu voor alle dranken naar wens samenstellen en opslaan. Dankzij het gekleurde, touchscreen scherm en de bediening via de Smart App is het bedienen van de koffiemachine een waar genoegen. Dankzij het eenvoudige onderhoud geniet je snel en gemakkelijk van de koffie.

12 KOFFIEDRANKJES MET EEN DRUK OP DE KNOP

Bereid niet alleen de meest populaire traditionele dranken zoals espresso, zwarte koffie, cappuccino, melkkoffie of latte machiatto, maar geniet ook van moderne recepten zoals: flat white, cappuccino doppio, slow brewed, long coffee met een druk op de knop kunnen voorbereiden. Pas de instellingen voor elke koffiedrank aan uw behoeften aan: Wijzig de sterkte van de koffie en de portiegrootte (melk en koffiehoeveelheid). In het algemene menu kunt u de temperatuur van de dranken wijzigen.

FUNCTIE “MIJN MENU”

Door op de knop “Mijn Menu” te drukken, kunt u alle dranken naar uw persoonlijke smaak programmeren (het is als een afzonderlijk individueel menu). Wijzig de koffiesterkte en de portiegrootte (hoeveelheid koffie en melk).

BEDIENING VIA SLIMME APP

“Dinamica Plus” kan ook bediend worden met de De’Longhi “Coffee Link” applicatie. Maak drankjes en pas hun instellingen rechtstreeks vanaf uw smartapparaat aan. De slimme app geeft de gebruiker tips en suggesties voor het onderhoud van de koffiemachine.

KLEUREN TOUCHSCREEN EN SMART TOUCH-TECHNOLOGIE

Een intuïtief bedieningspaneel met een breed 3,5-inch LCD-scherm en aanraakgevoelige symbolen zorgen voor een eenvoudige en foutloze bediening. Dankzij de ingebouwde Smart-Touch-technologie onthoudt de koffiemachine de meest gekozen koffiedranken en vermeldt deze automatisch als eerste in je keuzepaneel.

19 BAR DRUK

Deze koffiemachine zet koffiedranken onder een druk van 19 bar, waardoor de koffie die bereid wordt veel meer aroma en body heeft.

AUTOMATISCH MELKSYSTEEM “LATTECREMA”

Dankzij het aparte melkbereidingssysteem staat de koffiemachine altijd klaar om het perfecte melkschuim te maken. Met de schakelaar op het geïntegreerde melkreservoir kies je de gewenste dikte van de melk. De functie “Clean” zorgt ervoor dat het melksysteem schoon is. Als het melkreservoir niet in gebruik is, bewaar het dan handig in de koelkast. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

MAKKELIJK ONDERHOUD

Het automatische ontkalkingsprogramma, de mogelijkheid om een ??waterfilter te gebruiken, spoelprogramma’s voor de koffiezet- en melkbereidingssystemen en de uitneembare koffiezetunit zorgen ervoor dat de koffiemachine schoon is en dat je maar één heerlijke koffie per keer drinkt.

Alle specificaties van de De’Longhi 8004399333543

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Opties voor koffiebereiding

Soort koffie Koffiebonen
One touch koffiespecialiteiten Espresso , Latte macchiato , Cappuccino
Type melkopschuimer Automatisch met melkreservoir

Opties voor koffiebereiding - De

Instelbare functies voor type koffie

Instelbare maalgraad Ja
Aantal kopjes per keer 2
Temperatuur instellingen Ja

Instelbare functies voor type koffie - De

Functionaliteiten

Kopje verwarmer Nee
Afneembare waterreservoir Ja
Inhoud waterreservoir 1.80 l
Koffie bonen reservoir 1
Bodem met antislip Ja
Koord opslagruimte Nee
Waterfilter Ja
Waterniveau indicator Ja

Functionaliteiten - De

Bediening

Automatisch uitschakelen Ja
Switch on timer Ja
Bediening Touchscreen , Bediening via mobiele app

Bediening - De

Onderhoud en reiniging

Automatische ontkalker Ja
Indicatielampje Ja
Anti calcium filter Ja

Afmetingen

Snoerlengte 1.50 m
Product hoogte 35 cm
Product lengte 43 cm
Product breedte 24 cm
Product gewicht 10 kg

Materiaal

BPA-vrij Ja
Materiaal maalschijven Metaal
Materiaal behuizing Metaal

Garantie & reparatie

Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie X

Productinformatie

Merk De’Longhi
Introductie 2019
Model Dinamica Plus ECAM 370.85.B
Kleur zwart
Vermogen 1450 W

Overige kenmerken

App vereist voor volledige functionaliteit Ja
CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 1 jaar
Gewicht 9 kg
Instelbare koffiehoeveelheid Ja
Instelbare koffiesterkte Ja
Kan zelfstandig met internet verbinden Ja
Ondersteuning met updates Niet van toepassing
Taal handleiding Universeel , Nederlands
Vaatwasserbestendig Nee
Verpakking breedte 50 cm
Verpakking hoogte 50 cm
Verpakking lengte 50 cm
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DELONGHI Dinamica Plus ECAM 370.85.B volautomatische koffiemachine – zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *