DeLonghi – EC9255.M – La Specialista Arte Evo Koffiemachine

489,00

EC9255.M La Specialista Arte Evo La Specialista Arte Evo is een uitdrukking van Italiaans design en technisch erfgoed, waarbij intuïtieve technologie wordt gecombineerd met een café-geïnspireerde esthetiek om een stijlvolle, compacte roestvrijstalen koffiemachine te creëren. Met vier vooraf ingestelde recepten kan La Specialista Arte Evo in minder dan 5 minuten een uitgebreide selectie warme koffie maken en de verfijnde, zachte smaken van cold brew leveren. Ontwikkel je barista-vaardigheden door de maling en dosering aan te passen, aan te stampen en melk te structureren met behulp van het My LatteArt-stoompijpje. Ondersteund door innovatieve technologieën, kun je vol vertrouwen genieten van handgemaakte kwaliteitskoffie. Je koffiemoment, opgefrist Ervaar de verfijnde kwaliteit en zachte smaken van cold brew koffie, zonder conventioneel lang wachten, dankzij Cold Extraction Technology. Een zachte extractie met water op kamertemperatuur creëert een verfrissende koffie-infusie met natuurlijke zoetheid en bloemenaroma. Kwaliteitskoffie, minder rommelig gemaakt Voer jouw dosering en aanstampen met finesse uit, dankzij de unieke Dosing and Tamping-gids, die jouw koffie nauwkeurig doseert en je in staat stelt jouw koffiebonen aan te stampen, zonder ze over het aanrecht te morsen. De barista-accessoireset bevat ook een metalen stamper, een aandrukmat en een roestvrijstalen melkkan. Nauwkeurig slijpen De geïntegreerde molen zorgt voor een consistente dosering en heeft 8 standen, zodat je de maling voor verschillende bonen en brouwsels kunt optimaliseren. Actieve temperatuurregeling Active Temperature Control biedt vooraf ingestelde temperaturen voor verschillende koffievariëteiten en brandingen, zodat je de smaakextractie handmatig kunt optimaliseren volgens jouw individuele voorkeur. Gemakkelijke receptenkiezer Gebruik de draaiknop om naadloos te kiezen uit 3 vooraf ingestelde recepten: Espresso, Long Black, Cold Brew of de Hot Water-functie. Eenvoudige melktextuur Het My LatteArt-stoompijpje maakt het gemakkelijk om melk te textureren tot microschuim van barista-kwaliteit, voor een café-selectie van koffie op basis van melk, waaronder een fluweelzachte Flat White of een romige Cappuccino. Minder lezen

Artikelnummer: 8004399026681

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de De’Longhi 8004399026681 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

EC9255.M La Specialista Arte Evo

La Specialista Arte Evo is een uitdrukking van Italiaans design en technisch erfgoed, waarbij intuïtieve technologie wordt gecombineerd met een café-geïnspireerde esthetiek om een ??stijlvolle, compacte roestvrijstalen koffiemachine te creëren.

Met vier vooraf ingestelde recepten kan La Specialista Arte Evo in minder dan 5 minuten een uitgebreide selectie warme koffie maken en de verfijnde, zachte smaken van cold brew leveren.

Ontwikkel je barista-vaardigheden door de maling en dosering aan te passen, aan te stampen en melk te structureren met behulp van het My LatteArt-stoompijpje. Ondersteund door innovatieve technologieën, kun je vol vertrouwen genieten van handgemaakte kwaliteitskoffie.

Je koffiemoment, opgefrist

Ervaar de verfijnde kwaliteit en zachte smaken van cold brew koffie, zonder conventioneel lang wachten, dankzij Cold Extraction Technology. Een zachte extractie met water op kamertemperatuur creëert een verfrissende koffie-infusie met natuurlijke zoetheid en bloemenaroma.

Kwaliteitskoffie, minder rommelig gemaakt

Voer jouw dosering en aanstampen met finesse uit, dankzij de unieke Dosing and Tamping-gids, die jouw koffie nauwkeurig doseert en je in staat stelt jouw koffiebonen aan te stampen, zonder ze over het aanrecht te morsen. De barista-accessoireset bevat ook een metalen stamper, een aandrukmat en een roestvrijstalen melkkan.

Nauwkeurig slijpen

De geïntegreerde molen zorgt voor een consistente dosering en heeft 8 standen, zodat je de maling voor verschillende bonen en brouwsels kunt optimaliseren.

Actieve temperatuurregeling

Active Temperature Control biedt vooraf ingestelde temperaturen voor verschillende koffievariëteiten en brandingen, zodat je de smaakextractie handmatig kunt optimaliseren volgens jouw individuele voorkeur.

Gemakkelijke receptenkiezer

Gebruik de draaiknop om naadloos te kiezen uit 3 vooraf ingestelde recepten: Espresso, Long Black, Cold Brew of de Hot Water-functie.

Eenvoudige melktextuur

Het My LatteArt-stoompijpje maakt het gemakkelijk om melk te textureren tot microschuim van barista-kwaliteit, voor een café-selectie van koffie op basis van melk, waaronder een fluweelzachte Flat White of een romige Cappuccino.
Minder lezen

Alle specificaties van de De’Longhi 8004399026681

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Opties voor koffiebereiding

Melkopschuimer Ja

Opties voor koffiebereiding - De

Instelbare functies voor type koffie

Aantal kopjes per keer 2

Functionaliteiten

Inhoud waterreservoir 1.70 l

Productinformatie

Merk De’Longhi

Overige kenmerken

CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Single serve merk machine Overig merk
Taal handleiding Universeel
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DeLonghi – EC9255.M – La Specialista Arte Evo Koffiemachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *