Ease Electronicz digitale mini precisie keukenweegschaal wit – 0,01 tot 200 gram – 14.2 x 7.5 cm – pocket scale op batterij – weegschaal keuken

16,99

Buy Now

Artikelnummer: 7049600856603570 Categorie:

Beschrijving

De Ease Electronicz digitale precisie weegschaal is het ideale product voor in de keuken. U weegt met deze mini weegschaal gemakkelijk de juiste hoeveelheden af. Deze miniweegschaal is mulitifunctioneel en kan ook gebruikt worden om sieraden en medicatie af te wegen. Daarnaast heeft de keukenweegschaal 2 handige functies! De tarafunctie en de telfunctie, zo kunt de mini weegschaal zelfs gebruiken om schroefjes te tellen!
Specificaties
Weegt tussen 0 en 200 gram, op 0,01 gram nauwkeurig
Hoogwaardig LCD scherm
Aflezen in: gram, ct, tl, Oz en gn
Inclusief tara functie
Inclusief tel functie
Inclusief kunststof houdertje
Werkt op 2x AAA batterijen, (inclusief)
Nauwkeurigheid
Met deze mini weegschaal meet u elk gewicht tussen 0 en 200 gram op 0,01 gram nauwkeurig. Ideaal als u een specifieke hoeveelheid nodig heeft voor een gerecht. Tevens is deze mini weegschaal ook uitermate geschikt om sieraden, thee en medicijnen af te wegen. Deze mini weegschaal zoals u ziet is dus echt multifunctioneel.
Functies
Deze mini weegschaal komt met maar liefst 2 handige functies. De eerste functie is de tara functie, met het meegeleverde kunststof afweegbakje heeft u altijd een handig afweegbakje ter beschikking. Plaats het kunststof afweegbakje op de miniweegschaal en druk op de tara functie. De miniweegschaal zal nu kalibreren zodat het gewicht weer op 0,01 gram nauwkeurig is als u iets in het afweegbakje legt. De tweede functie die beschikbaar is, is de telfunctie. Deze functie is handig om bijvoorbeeld schroefjes te tellen. Leg hetgeen dat u wilt wegen in een voor een in het bakje en maak handig gebruik van de telfunctie.
Meeteenheid
Het fijne van de Ease Electronicz mini weegschaal is dat u niet alleen in gram kan aflezen. Maar zelfs in totaal in 7 verschillende meeteenheden. Zo heeft u altijd een meeteenheid die past bij uw behoeftes. U kunt kiezen uit: gram, ct, Oz, Ozt, dwt, tl en gn.
Automatische uitschakeling
Hoe vervelend is het als uw keukenweegschaal de batterijen snel leeg zijn. Wij hebben daar een oplossing voor bedacht, want we weten hoe vervelend dat kan zijn. Daarom zit er automatisch een functie ingebouwd voor automatische uitschakeling. Hierdoor schakelt de weegschaal automatisch uit na 1 minuut zonder te wegen. Op deze manier gaat de batterij tot wel 1,5 jaar mee! Tot slot, mocht de batterij toch bijna leeg zijn, dan krijg je direct een alarm zodat je ze optijd kunt vervangen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ease Electronicz digitale mini precisie keukenweegschaal wit – 0,01 tot 200 gram – 14.2 x 7.5 cm – pocket scale op batterij – weegschaal keuken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *