ELDOM Green Line Elektrische boiler 120L met warmtewisselaar en digitale bediening

490,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703101913374522 Categorie:

Beschrijving

De Eldom greenline boiler is voorzien van een warmtewisselaar daardoor is het mogelijk om de warmte over te brengen van externe energiebronnen naar de Eldom greenline boiler. Doordat de boiler wordt verwarmd d.m.v. externe energie zal de boiler zelf minder energie nodig hebben.
Kenmerken van de Eldom Extra Life boiler
Wanneer u er voor kiest om over te gaan tot het aanschaffen van deze elektrische boiler 80 liter kunt u rekenen op tal van interessante voordelen. Aan deze boiler zijn dan ook de volgende kenmerken verbonden:
Ze levert voldoende warm water om te gebruiken in een badkamer en keuken voor 2/3 personen.
Ze is zowel ontworpen als geproduceerd binnen de EU. Dit zorgt er voor dat ze uitstekend voldoet aan alle geldende veiligheidsvoorschriften. Ze is bovendien CE-gecertificeerd.
Voorzien van een elektronische bediening en een anode-tester met alarmsignaal.
U kunt rekenen op 3 jaar complete productgarantie op uw elektrische boiler.
Wordt geleverd samen met een inlaatcombinatie of veiligheidsklep.
De installatie van uw elektrische boiler gebeurt op zeer eenvoudige wijze. Er is een Nederlandstalige handleiding aanwezig en u kunt rekenen op de bijstand van onze telefonische helpdesk.
Extra belangrijke details van de Eldom elektrische boiler
Bovenstaande geeft u reeds een goed beeld van waarom het nu precies interessant kan zijn om over te gaan tot het aanschaffen van een Eldom green line elektrische boiler. Er is echter meer. Bij het aanschaffen van een elektrische boiler kunt u namelijk eveneens rekening houden met de onderstaande, extra belangrijke details:
De bedekking van het watervat met een laag zirkoniumglazuur zorgt er voor dat een elektrische boiler perfect kan worden bestempeld als een echt duurzaam product.
De aanwezige magnesium staven in een elektrische boiler bieden een absolute bescherming tegen eventueel corroderen.
De elektrische boiler beschikt in totaal over 6 verschillende niveaus. Dit zorgt er voor dat ze uitermate veilig is in gebruik.
Een elektrische boiler wordt geleverd inclusief niet alleen een thermostaat, maar ook een ingebouwde interface bediening display (LED).
De ketel van een elektrische boiler is voorzien van een emaille/zirkonium coating. Deze garandeert een extra lange levensduur. Het zirkonium/emaille beschermt de boiler tegen watervariatie.
Bediening van de Eldom Green Line
Uw elektrische boiler beschikt over de mogelijkheid om het energieverbruik te meten.
De temperatuur van het water aanvoertemperatuur bekijken en instellen
Het is mogelijk om de elektrische boiler in die mate te programmeren dat ze uitsluitend op bepaalde tijdstippen werkt. Dit maakt het mogelijk om optimaal het voordeel van het dag/nacht energietarief te benutten. Ook voor eigenaars van zonnepanelen is dit uiteraard zeer interessant.
De digitale bediening beschikt over een dynamisch geheugen van uw instellingen. Dit zorgt er voor dat uw voorkeuren in het geheugen van de elektrische boiler kunnen worden opgeslagen waar ze gedurende een lange tijd behouden blijven.
Ingebouwde anodetester met alarm functie
Eco modus die zorgt dat de water temperatuur nooit hoger zal zijn dan 62 graden.
Energie uit de elektrisch verwarmingselement wordt alleen ingeschakeld wanneer de alternatieve energiebron onvoldoende is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ELDOM Green Line Elektrische boiler 120L met warmtewisselaar en digitale bediening” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *