Elektrische close-in boiler 15 liter met montageset, bovenuitloop, Tesy IN 15 L

349,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703101094254109 Categorie:

Beschrijving

Elektrische close-in boiler 15 liter met montageset, bovenuitloop, Tesy IN 15 L
Ervaar het gemak en de prestaties van de Elektrische close-in boiler 15 liter met montageset, bovenuitloop, Tesy IN 15 L. Deze compacte boiler uit de BiLight Compact-serie biedt de ideale oplossing voor het leveren van direct warm water in kleine ruimten. Of het nu gaat om uw badkamer, keuken of een andere openbare locatie, deze boiler is ontworpen om te voldoen aan uw specifieke warmwaterbehoeften.
Met de handige externe verbergbare temperatuurregelaar kunt u moeiteloos de watertemperatuur naar wens aanpassen. Bovendien beschikt de boiler over een ECO-modus-knop, waardoor u niet alleen geniet van warm water, maar ook energie kunt besparen tijdens het gebruik. Het tweekleurige BiLight-indicatielampje biedt duidelijke visuele feedback, met rood licht dat aangeeft dat de boiler aan het verwarmen is en blauw licht dat aangeeft dat het water klaar is voor gebruik.
Dankzij het geavanceerde PISTON-EFFECT kan de boiler de snelheid van het inkomende water regelen, wat resulteert in een verhoogde hoeveelheid warm water tot wel 22% voor modellen die boven de wastafel zijn geïnstalleerd. Bovendien biedt de glaskeramische coating uitstekende corrosiebescherming, waardoor de duurzaamheid en levensduur van de boiler worden gewaarborgd.
Een ander voordeel van deze boiler is dat de modellen voor onder de wastafel geen muurbevestiging nodig hebben, waardoor de installatie flexibel en eenvoudig is.
Inhoud montageset:
Flowpress inlaatcombinatie
2X flexibele leiding 15mm X 1/2”
Messing T-stuk
PVC T-stuk 40mm
PVC afvoerslang 32mm
Verlooprubber 40-32
2X koperen buis 15mm lengte 7 cm
2X kabelbinders
Teflon tape

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elektrische close-in boiler 15 liter met montageset, bovenuitloop, Tesy IN 15 L” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *