Elektrische close-in boiler 30 liter met montageset, bovenuitloop, Tesy IN 30 L

419,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703101094284470 Categorie:

Beschrijving

Elektrische close-in boiler 30 liter met montageset, bovenuitloop, Tesy IN 30 L
Ervaar het ultieme comfort en gemak met de Elektrische close-in boiler 30 liter met montageset, bovenuitloop, Tesy IN 30 L. Deze compacte boiler uit de BiLight Compact-serie is ontworpen om te voldoen aan uw specifieke warmwaterbehoeften en is perfect geschikt voor installatie in kleine ruimtes. Of het nu in uw badkamer, keuken of andere openbare locaties is, deze boiler levert direct warm water op het punt waar u het nodig heeft.
Met de handige externe verbergbare temperatuurregelaar kunt u eenvoudig de watertemperatuur naar wens instellen, zodat u altijd kunt genieten van water op de juiste temperatuur. De ECO-modus-knop zorgt voor een energie-efficiënte werking, waardoor u niet alleen warm water heeft, maar ook bijdraagt aan een duurzaam energieverbruik.
Het ingebouwde tweekleurige BiLight-indicatielampje biedt een snelle visuele herkenning van de verwarmingsmodus. Met rood licht geeft het aan dat de boiler aan het verwarmen is, terwijl blauw licht aangeeft dat het water klaar is voor gebruik. Zo kunt u altijd meteen zien wanneer uw water op temperatuur is.
Dankzij het geavanceerde PISTON-EFFECT controleert de boiler de snelheid van het inkomende water, waardoor de hoeveelheid warm water tot wel 22% kan worden verhoogd voor modellen die boven de wastafel zijn geïnstalleerd. Bovendien biedt de glaskeramische coating uitstekende bescherming tegen corrosie, waardoor de levensduur van de boiler wordt verlengd.
Inhoud montageset:
Flowpress inlaatcombinatie
2X flexibele leiding 15mm X 1/2”
Messing T-stuk
PVC T-stuk 40mm
PVC afvoerslang 32mm
Verlooprubber 40-32
2X koperen buis 15mm lengte 7 cm
2X kabelbinders
Teflon tape

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elektrische close-in boiler 30 liter met montageset, bovenuitloop, Tesy IN 30 L” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *