Elektrische close-up boiler 10 liter met montageset, onderuitloop, Tesy UP 10 L

329,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703101094220312 Categorie:

Beschrijving

Elektrische close-up boiler 10 liter met montageset, onderuitloop, Tesy UP 10 L
Ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van de Elektrische close-up boiler 10 liter met montageset, onderuitloop, Tesy UP 10 L. Deze compacte boiler uit de BiLight Compact-serie is speciaal ontworpen om boven de wastafel te worden geïnstalleerd, waardoor het perfect is voor kleine ruimtes en optimale warmwatervoorziening biedt in uw keuken, badkamer en andere servicelocaties.
Met de Elektrische close-up boiler 10 liter kunt u moeiteloos de gewenste watertemperatuur instellen dankzij de handige externe verbergbare temperatuurregelaar. De ECO-modus-knop zorgt voor een energie-efficiënte werking, waardoor u niet alleen warm water krijgt wanneer u het nodig heeft, maar ook kunt besparen op uw energieverbruik.
Het ingebouwde tweekleurige BiLight-indicatielampje maakt het eenvoudig om de verwarmingsmodus te herkennen. Het rode licht geeft aan dat de boiler aan het verwarmen is, terwijl het blauwe licht aangeeft dat het water klaar is voor gebruik. Zo bent u altijd op de hoogte van de status van uw boiler.
Dankzij het geavanceerde PISTON-EFFECT kan de boiler de snelheid van het inkomende water controleren en de hoeveelheid warm water verhogen met maximaal 22% voor modellen die boven de wastafel zijn geïnstalleerd. De glaskeramische coating biedt uitstekende corrosiebescherming, waardoor de levensduur van de boiler wordt verlengd.
Inhoud montageset:
Flowpress inlaatcombinatie
2X flexibele leiding 15mm X 1/2”
Messing T-stuk
PVC T-stuk 40mm
PVC afvoerslang 32mm
Verlooprubber 40-32
2X koperen buis 15mm lengte 7 cm
2X kabelbinders
Teflon tape

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elektrische close-up boiler 10 liter met montageset, onderuitloop, Tesy UP 10 L” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *