Elektrische close-up boiler 15 liter met montageset, onderuitloop, Tesy UP 15 L

349,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703101094257246 Categorie:

Beschrijving

Elektrische close-up boiler 15 liter met montageset, onderuitloop, Tesy UP 15 L
Ervaar het ultieme comfort en de betrouwbare prestaties van de Elektrische close-up boiler 15 liter met montageset, onderuitloop, Tesy UP 15 L. Deze compacte boiler uit de BiLight Compact-serie is speciaal ontworpen voor installatie boven de wastafel, waardoor het de perfecte keuze is voor kleine ruimtes en direct warm water biedt op het punt waar u het nodig heeft, zoals in uw badkamer, keuken of andere servicelocaties.
Met de handige externe verbergbare temperatuurregelaar van de Elektrische close-up boiler 15 liter kunt u moeiteloos de gewenste watertemperatuur instellen en genieten van optimaal comfort. Dankzij de ECO-modus-knop kunt u ook bijdragen aan energiebesparing tijdens het gebruik. Het tweekleurige BiLight-indicatielampje biedt een snelle visuele herkenning van de verwarmingsmodus, met rood licht dat aangeeft dat de boiler aan het verwarmen is en blauw licht dat aangeeft dat het water klaar is voor gebruik. Zo kunt u altijd gemakkelijk controleren of uw water de juiste temperatuur heeft.
Met het geavanceerde PISTON-EFFECT controleert de boiler de snelheid van het inkomende water, waardoor de hoeveelheid warm water tot wel 22% kan worden verhoogd voor modellen die boven de wastafel zijn geïnstalleerd. Daarnaast biedt de glaskeramische coating uitstekende corrosiebescherming, waardoor de duurzaamheid en levensduur van de boiler worden gewaarborgd.
Inhoud montageset:
Flowpress inlaatcombinatie
2X flexibele leiding 15mm X 1/2”
Messing T-stuk
PVC T-stuk 40mm
PVC afvoerslang 32mm
Verlooprubber 40-32
2X koperen buis 15mm lengte 7 cm
2X kabelbinders
Teflon tape

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elektrische close-up boiler 15 liter met montageset, onderuitloop, Tesy UP 15 L” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *