Elektrische keukenboiler met bovenuitloop 10 liter, meegeleverde installatieset, Tesy IN 10 L keukenboiler

329,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703101057484091 Categorie:

Beschrijving

Elektrische keukenboiler met bovenuitloop 10 liter, meegeleverde installatieset, Tesy IN 10 L keukenboiler
Maak kennis met de BiLight Compact-serie keukenboiler met een inhoud van 10 liter en een bovenuitloop. Deze boilers zijn speciaal ontworpen om te passen in kleine en smalle ruimtes, waardoor ze perfect zijn voor installatie dicht bij het punt waar warm water nodig is, zoals in de keuken.
Plaatsing
De BiLight Compact-boiler is ideaal om te voldoen aan de specifieke behoeften van consumenten, afhankelijk van de frequentie en duur van het gebruik van warm water in diverse ruimtes zoals servicegebieden, badkamers, keukens, openbare locaties, en meer.
Installatieset
De elektrische keukenboiler wordt geleverd met een installatieset. Deze installatieset is speciaal in elkaar gezet voor keukenboilers. De inhoud van de installatieset staat onderaan de tekst.
Eigenschappen
Deze kleine elektrische boilers zijn voorzien van een handige externe temperatuurregelaar die gemakkelijk verstelbaar is, zodat je de gewenste watertemperatuur kunt instellen. De boiler heeft ook een ECO-modusknop voor energiezuinig gebruik. Met het ingebouwde tweekleurige indicatielampje van BiLight kun je snel zien of de boiler aan het opwarmen is (rood licht) of klaar is voor gebruik (blauw licht).
De BiLight Compact-boiler biedt diverse handige functies, zoals de verbergbare temperatuurregelaar voor eenvoudige instelling, en de BiLight-indicatie die je snel laat zien in welke verwarmingsmodus de boiler zich bevindt. Bovendien zorgt het PISTON-EFFECT ervoor dat de snelheid van het inkomende water wordt gecontroleerd en dat de hoeveelheid warm water met maximaal 22% wordt verhoogd voor modellen die boven de wastafel zijn geïnstalleerd.
Deze boilers zijn voorzien van een glaskeramische coating die beschermt tegen corrosie, waardoor de levensduur van de boiler wordt verlengd. Bovendien hoeven de modellen die onder de wastafel worden geplaatst niet aan de muur te worden bevestigd, wat zorgt voor een eenvoudige en flexibele installatie.
Inhoud installatieset:
Flowpress inlaatcombinatie
2X flexibele leiding 15mm X 1/2”
Messing T-stuk
PVC T-stuk 40mm
PVC afvoerslang 32mm
Verlooprubber 40-32
2X koperen buis 15mm lengte 7 cm
2X kabelbinders
Teflon tape

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elektrische keukenboiler met bovenuitloop 10 liter, meegeleverde installatieset, Tesy IN 10 L keukenboiler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *