Elektrische keukenboiler met bovenuitloop 15 liter, meegeleverde installatieset, Tesy IN 15 L keukenboiler

349,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703101057520885 Categorie:

Beschrijving

Elektrische keukenboiler met bovenuitloop 15 liter, meegeleverde installatieset, Tesy IN 15 L keukenboiler
De Elektrische keukenboiler met bovenuitloop 15 liter, meegeleverde installatieset, Tesy IN 15 L keukenboiler is een perfecte oplossing voor het verkrijgen van direct warm water in kleine en smalle ruimtes. Met zijn compacte formaat en kleine volume is deze boiler ideaal voor installatie dicht bij het punt waar warm water nodig is, zoals de keuken of badkamer.
Plaatsing
Deze keukenboiler is speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van consumenten, afhankelijk van de frequentie en duur van het gebruik van warm water. Of het nu gaat om service-ruimtes, badkamers, keukens of zelfs openbare locaties, deze boiler levert betrouwbaar warm water waar en wanneer u het nodig heeft.
Andere eigenschappen:
De Elektrische keukenboiler met bovenuitloop 15 liter wordt geleverd met een handige externe temperatuurregelaar, waarmee u eenvoudig de gewenste watertemperatuur kunt instellen. Bovendien beschikt het toestel over een ECO-modus knop voor energiezuinige werking, zodat u kunt besparen op uw energiekosten.
Dankzij het ingebouwde tweekleurige indicatielampje van BiLight kunt u gemakkelijk zien of de boiler aan het opwarmen is (rood licht) of klaar is voor gebruik (blauw licht). De verbergbare temperatuurregelaar en de BiLight-indicatie maken het gebruiksgemak van deze boiler compleet.
Bovendien is deze keukenboiler uitgerust met het PISTON-EFFECT, wat zorgt voor een gecontroleerde snelheid van het inkomende water en een verhoogde hoeveelheid warm water met wel 22% voor modellen die boven de wastafel zijn geïnstalleerd. De glaskeramische coating beschermt de boiler tegen corrosie, waardoor de levensduur wordt verlengd.
Inhoud van de installatieset:
Flowpress inlaatcombinatie
2X flexibele leiding 15mm X 1/2”
Messing T-stuk
PVC T-stuk 40mm
PVC afvoerslang 32mm
Verlooprubber 40-32
2X koperen buis 15mm lengte 7 cm
2X kabelbinders
Teflon tape

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elektrische keukenboiler met bovenuitloop 15 liter, meegeleverde installatieset, Tesy IN 15 L keukenboiler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *