FDW TC-P605-Black Sensor Prullenbak – Automatische aanraakvrije prullenbak – 50 Liter – Zwart

72,50

Buy Now

Artikelnummer: 7049601250411467 Categorie:

Beschrijving

Deze prullenbak met sensor en een grote capaciteit van 50 liter is voldoende om de dagelijkse behoefte van het hele gezin te voldoen en hoeft ook niet vaak vervangen te worden. Gemaakt van hard PP-materiaal dat sterker is dan gewone roestvrijstalen vuilnisbakken. Aanraakvrij: deze prullenbak heeft een infraroodsensor. Je kan de sensor activeren met je hand om de deksel te openen tot maximaal 15 cm bereik. De reactietijd is ongeveer 0,8 seconden. Wanneer de deksel wordt geopend, gaat het 7 seconden open en sluit het vervolgens weer automatisch. Gebruik voor keuken, toilet, badkamer op kantoor en in de klas.
Automatische sensor
Houd je handen vrij en slechts binnen 15 cm van de deksel gaat het automatisch open via de infraroodsensor. Je hoeft dus niet meer rechtstreeks de prullenbak aan te raken.
Power off knop
Aan de achterkant van de prullenbak zit een schakelknop. Wanneer je de prullenbak langere tijd niet gebruikt, kan je de schakelaar uitzetten wat het batterijverbruik vermindert.
Geen geur
De prullenbak heeft een goede luchtdichtheid waardoor de geur van de prullenbak geïsoleerd wordt. Het zorgt ervoor dat de lucht in de omgeving niet vervuild wordt.
Vergrendeling vanaf 7 seconden
De openingstijd van de deksel duurt zeven seconden. Bij het activeren van de infrarood schakelaar van de prullenbak blijft de deksel dus 7 seconden open staan. Je hebt zo genoeg tijd om de prullenbak te legen.
Kenmerken
Geschikt voor verschillende ruimtes
Hygiënisch in gebruik door sensor
Eenvoudig te reinigen
Afmetingen: 39 x 25 x 60 cm
Inhoud verpakking: 1 x Prullenbak met sensor
Batterijen
4 x AA Batterijen. (niet meegeleverd)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FDW TC-P605-Black Sensor Prullenbak – Automatische aanraakvrije prullenbak – 50 Liter – Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *