FlinQ Pure – Prullenbak Afvalscheiding – Vuilnisbak – Afvalscheidingsprullenbak – Afvalemmer – Bewegingssensor – 60L – 3 Vakken – Zilver

149,99

Buy Now

Artikelnummer: 7049601736550828 Categorie:

Beschrijving

FlinQ Pure – Prullenbak Afvalscheiding – Vuilnisbak – Afvalscheidingsprullenbak – Afvalemmer – Bewegingssensor – 60L – 3 Vakken – Zilver
Een prullenbak met deksel is al een handige uitvinding op zich. Daarmee wordt de geur van het afval dat we verzamelen verborgen gehouden. Maar wat nou als we de geur en de bacteriën die een prullenbak met zich meedraagt ook kunnen verwijderen? Met de FlinQ Sensor Prullenbak Pure krijg je dat voor elkaar. De deksel van deze prullenbak is namelijk voorzien van een UV-licht dat er middels fotokatalyse voor zorgt dat geuren en bacteriën vanuit de prullenbak worden vernietigd. Een prullenbak met een schoonmaakfunctie dus, veel zuiverder wordt het niet in huis.
Jouw voordelen
Prullenbak met zeer gevoelige sensor voor hygiënisch openen
Inclusief deksel met UV-licht voor zuiverende werking
Geuren, bacteriën en virussen kunnen worden weggewerkt
Drie verschillende opvangbakken voor afvalscheiding
In alles een duurzame toevoeging aan je interieur
60 liter prullenbak met alle gemakken
Strak RVS design voor een fijne en robuuste afwerking
Sensor
De zeer gevoelige sensor aan de bovenzijde van de deksel zorgt er voor dat je de prullenbak niet met je handen hoeft aan te raken. Dat contactloze gebruik draagt bij aan de hygiëne in je huishouden. Houd je hand voor de sensor en de afvalbak reageert met het openklappen van de deksel. Deze sluit automatisch weer na vijf seconden. Wil je de bak wat langer openhouden, dan houd je je hand simpelweg voor de sensor. In de keuken en tijdens de verwerking van je afval is hygiëne zeer belangrijk. De Pure Sensor Prullenbak helpt daar graag aan bij.
Hoe werkt de reiniging via fotokatalysator?
Fotokatalyse is een techniek die wordt gebruikt om lucht effectief te reinigen. Onder invloed van UV-licht treedt een bepaalde stof op als katalysator van zuurstof. De zuurstof krijgt daardoor de functie om bacteriën en virussen te vernietigen. Een chemische reactie die verder niet schadelijk is voor mensen. Het resultaat is dat de schadelijke organische stoffen en geuren worden afgebroken rond de prullenbak.
Drie opvangbakken
De prullenbak is uitgerust met drie verschillende afvalbakken. Daardoor kun je direct je afval scheiden en help mee aan een duurzamere wereld. De grote bak aan de bovenzijde van het product heeft een inhoud van 36 liter. De twee opvangbakken aan de onderzijde van de prullenbak hebben een inhoud van 12 liter. Deze bakken komen tevoorschijn als de lade wordt opengeschoven. Op deze manier heb je 60 liter aan prullenbak waarmee je gedurende een week je afval verzamelt.
Afvalzakken
Voor het grote opvanggedeelte van 36 liter wordt aangeraden om 60 liter zakken te gebruiken. Daarvoor kun je het best kiezen voor Swirl 60L trekbandzakken of Dumil 60L trekbandzakken. De trekband zorgt ervoor dat je de zak makkelijk kan verwijderen. Nu we toch hygiënisch bezig zijn, kunnen we dat het best zo lang mogelijk volhouden! Kies bij de onderste twee compartimenten voor een 20/25L afvalzak.
Verpakkingsinhoud
Prullenbak omhulsel
Deksel met foto katalysator
Opvangbakken 12l (2x)
Handleiding
Specificaties
Afmetingen: 40 cm x 27 cm x 78.7 cm
Gewicht: 6900 gram
Kleur: Zilver
Materiaal: RVS, PP, ABS
Inhoud: 60 liter totaal (36l + 12l +12l)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FlinQ Pure – Prullenbak Afvalscheiding – Vuilnisbak – Afvalscheidingsprullenbak – Afvalemmer – Bewegingssensor – 60L – 3 Vakken – Zilver” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *