FlinQ Swing – Prullenbak – Prullenbak met sensor – Afvalbak – Afvalemmer – Vuilnisbak – 60L – Zwart

109,99

Buy Now

Artikelnummer: 7049601104429714 Categorie:

Beschrijving

FlinQ Swing – Prullenbak – Prullenbak met sensor – Afvalbak – Afvalemmer – Vuilnisbak – 60L – Zwart
Ben je op zoek naar een grotere en slimmere manier om afval te beheren? Maak kennis met de FlinQ Sensor Bin Swing 60L. Deze prachtige prullenbak combineert grootse capaciteit, geavanceerde technologie en gebruiksgemak om jouw afvalbeheer naar een hoger niveau te tillen.
Jouw voordelen Groots Afvalbeheer: 60 liter capaciteit voor efficiënt afvalopvangen.
Geautomatiseerd Gemak: Deksel sluit automatisch na 15 seconden voor optimale hygiëne.
Stijlvol en Functioneel: Slank ontwerp en stijlvolle kleuropties passen in elke ruimte.
Handmatige Bediening: Touch paneel voor handmatig openen van het deksel.
Slimme Sensor: Intelligente sensor voor contactloos afvalwerpen.
Energiezuinige Werking: Werkt op 3 AA-batterijen voor duurzame prestaties.
Slank Design
Met een royale capaciteit van 60 liter is de FlinQ Sensor Bin Swing 60L de perfecte partner voor ruimtes die vragen om robuust afvalbeheer. Ondanks zijn indrukwekkende grootte blijft het slanke en moderne ontwerp de aandacht vestigen op stijl en functionaliteit.
Elegante Swing Deksel
De FlinQ Sensor Bin Swing 60L onderscheidt zich met zijn karakteristieke swing dekselontwerp. Geïnspireerd door zowel functionaliteit als esthetiek, opent de deksel met een vlotte zwaai, waardoor je afval moeiteloos kunt deponeren zonder de prullenbak aan te raken. Het slanke profiel en de vloeiende lijnen van het swing deksel voegen een moderne uitstraling toe aan elke ruimte.
Inclusief bewegingssensor
Vergeet het gedoe van handmatig sluiten van deksels. Met de FlinQ Sensor Bin Swing 60L sluit het deksel automatisch na 15 seconden, waardoor je tijd bespaart en afval geur- en insectenvrij blijft. De intelligente sensor detecteert beweging binnen een straal van 15-25 cm. Als je snel wilt deponeren, biedt de FlinQ Sensor Bin Swing 60L een handige oplossing: het deksel kan eenvoudig met de hand worden geopend via het touch paneel. Deze functie is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld een pan vol afval wilt legen. Het deksel blijft open staan terwijl je je handen vrij hebt om afval weg te gooien. En wanneer je klaar bent, kun je het deksel net zo gemakkelijk sluiten met behulp van het touch paneel. Met deze slimme functie wordt het beheer van afval een moeiteloze en intuïtieve ervaring, aangepast aan jouw behoeften.
Gemakkelijk te installeren
Dit maakt het mogelijk om afval weg te gooien zonder de prullenbak aan te raken. Met de kracht van 3 AA-batterijen geniet je van een langdurige en energiezuinige werking.
Geschikt voor Elke Ruimte
De veelzijdigheid van de FlinQ Sensor Bin Swing 60L kent geen grenzen. Plaats hem in je keuken om een overvloed aan keukenafval aan te pakken, in kantoorruimtes voor een nette werkplek, in drukke entrees om het afval op efficiënte wijze te beheren, of zelfs in commerciële locaties voor een stijlvolle afvaloplossing. Waar je ook besluit om hem neer te zetten, de FlinQ Sensor Bin Swing 60L past naadloos bij elke ruimte en voegt een vleugje slimme elegantie toe aan je dagelijkse routines.
Verpakkingsinhoud
FlinQ Sensor Prullenbak Swing
Handleiding
Specificaties
Capaciteit: 60 liter
Automatische Sluiting: 15 seconden
Handmatige Bediening: via het touch paneel
Sensorbereik: 15-25 cm
Stroombron: 3 AA-batterijen (niet inbegrepen)
Afmetingen: 40.4×27.8×66.3 cm
Kleur: Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FlinQ Swing – Prullenbak – Prullenbak met sensor – Afvalbak – Afvalemmer – Vuilnisbak – 60L – Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *