Gratyfied- Plintboiler

209,95

Buy Now

Artikelnummer: 8703101137261316 Categorie:

Beschrijving

Onmiddellijk en voldoende warm water: toegepast met 5,5 kW verwarmingssysteem, directe verwarming, verwarming pas na 3 seconden, éénknopsbediening. De elektrische doorstroomboiler is een directe verwarming met een hoog rendement en een verwarmingsbuis met een laag vermogen, waardoor de thermische energie optimaal benut kan worden.
Veilig en duurzaam: meerdere veiligheidsmaatregelen zoals droge bescherming, hydro-elektrische isolatiebescherming en isolatie van de behuizing. Ingebouwde lekbescherming. Schakelt automatisch uit zonder water. Automatische uitschakeling bij oververhitting, automatische uitschakeling wanneer niet in gebruik.
Eenvoudig te bedienen: de elektrische doorstroomwaterkoker heeft een digitaal display en een aanraakbedieningspaneel, zodat de temperatuur gemakkelijk in te stellen is. Dit is een lichte elektrische boiler met een perfecte combinatie van innerlijke kwaliteit en een klassieke uitstraling, die voldoet aan de uiteenlopende eisen van verschillende gezinnen.
Compacte afmetingen besparen ruimte: de 5,5 kW boiler is 220 x 140 x 65 mm. De elektrische doorstroomboiler kan worden geïnstalleerd in de keuken, in de toiletruimte, in de badkamer of op elke andere plaats dankzij de kenmerken van het kleine oppervlak, de sterke toepasbaarheid en de comfortabele installatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratyfied- Plintboiler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *